Kako će raditi javna preduzeća i ustanove u Subotici za vaskršnje praznike 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Za vreme vaskršnjih praznika, u Subotici će neradni dani biti petak, 14. april, kao i ponedeljak, 17. april, a javna preduzeća i ustanove će građanima pružati usluge kroz dežurstva.

Od 14. do 17. aprila nijedna ambulanta Doma zdravlja Subotica u gradu i van grada neće raditi, osim ambulante Ogranak 4 (Karađorđev put 55), koja će primati pacijente od 7 do 20 časova. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru dežuraće od 0 do 24 časa.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece organizovaće dežurstvo u Dečijem dispanzeru (Đure Đakovića 14) u vremenu od 7 do 20 časova, dok će Stomatološka služba dežurati u zgradi Zubne poliklinike (Trg žrtava fašizma 16) od 7 do 13 časova.

Respiratorna ambulanta (Harambašićeva 2) radiće od 7 do 14 časova.

Apoteka u prizemlju Gradske kuće dežuraće non-stop za vreme praznika, od 0 do 24 časa.

Za vreme vaskršnjih praznika, pijace kojima upravlja JKP “Subotičke pijace” radiće po prazničnom radnom vremenu od 5.30 do 13 časova.

JKP “Parking” neće naplaćivati parkiranje u gradu od 14. do 17. aprila.

Autobusi JP “Subotica-trans” će u petak, 14. aprila, kao i u ponedeljak, 17. aprila, saobraćati po redu vožnje za nedelju.

Navedenim danima neće saobraćati linija Subotica-Beograd, dok će linija Subotica-Novi Sad, kao i linija Subotica-Segedin saobraćati po redovnom redu vožnje.

Zbog školskog raspusta, do 17. aprila neće saobraćati školski autobusi koji su u redu vožnje označeni slovom “Đ”.

Kada su u pitanju “Pošte Srbije”, u Subotici će glavna pošta na adresi Prvomajska broj 2-4 raditi samo u ponedeljak, 17. aprila, od 7.30 do 14 časova, dok će pošta na graničnom prelazu Horgoš dežurati sve vreme praznika od 0 do 24 časa.

JKP “Čistoća i zelenilo” neće odvoziti smeće u petak, 14. aprila, dok će u ponedeljak, 17. aprila, odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava po ustaljenom režimu. Blagajna preduzeća će tokom vaskršnjih praznika biti zatvorena.

Blagajna JKP “Subotička toplana” neće raditi od 14. do 17. aprila, a prvi radni dan biće utorak, 18. april.

Upravne kancelarije JKP “Stadion” neće raditi od 14. do 17. aprila, kao ni Gradsko strelište, Stonoteniserska sala i Otvoreni bazen “Dudova šuma”. Za vreme uskršnjih praznika Sportski tereni u Prvomajskoj radiće po redovnom radnom vremenu, dok će u Hali sportova biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste. SRC “Prozivka” radiće redovno 14, 15. i 17. aprila, dok će 16. aprila biti otvoren od 6 do 12 časova, a Gradski stadion će imati obezbeđeno dežurstvo svakog dana, osim 16. aprila, kada neće raditi.

Zbog vaskršnjih praznika, Gradska biblioteka Subotica i Gradski muzej Subotica neće raditi od 14. do 17. aprila.

Subotička Sinagoga neće raditi u petak, 14. aprila, kao i u nedelju, 16. aprila, dok će u subotu, 15. aprila, biti otvorena od 10 do 14 časova.

Petak, 14. april, kao i ponedeljak, 17. april, biće neradni dani i za sve zaposlene u Gradskoj upravi Subotica.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari