Kako će se raditi na Univerzitetu u Beogradu u predstojećoj akademskoj godini

Predavanja uglavnom onlajn, ispiti uživo

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Kakav je ovo stav? Praktično se ukida nastava na fakultetima tj. najbitniji deo fakulteta? Zbog čega? Tako im je lakše..uništavaju se i urušavaju sve institucije društva u ime covida..

  2. Nema razloga da se ne radi uzivo. Pustite te price o snimljenim predavanjima…na casu lepo pitas, dobijes odgovore, a onlajn cesto asistenti rade sve umesto profesora pa nije to taj kvalitet

  3. Snime predavanja profesora, a onda ga proglase tehnoloskim viskom i ostave bez posla. Predavanja ostaju, a profa na biro za nezaposlene. Sve ste lepo smislili

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.