Kako će škole pustiti himnu 1. septembra?

Ostavite komentar


  1. Autor slike Valdrin Džemaj, autor teksta o srpskoj himni anonimni V.A.
    Samo kažem.

  2. Uvek kad pomislite da niko ne može da smisli veći kretenizam, odmah se nadje neko da nas demantuje. Bože s kakvim budalama živimo.

  3. Molim da obavezno u svakoj učionici iznad table bude okačena i slika dragog nam predsednika kao i da se u čitankama izučavaju i njegovi istorijski govori i uče napamet! Zastavu države svaki đak da bude dužan da ušije na školsku tašnu i garderobu! More!!!!

  4. Milion zaposlenih u Srbiji ne živi, nego jedva preživljava sa minimalcem od 32.000 dinara, a bogataši u vlasti, koji nose satove od 35.000 evra, onako dokoni i zaludni, u svakom smislu, smišljaju razne „genijalne stvari”, da bi se reklo da i oni nešto rade.

  5. Hvala Bogu,da se neko setio da i mi imamo himnu i druga obeležja državnosti.Čestitam ministru Ružiću.

  6. Ako se u himni spominje“srpski rod“…želim da obavestim ministra Ružića da nezaboravi na nacionalne manjine koje nemogu da se izjasne kao srbi i nemože se uslovljavatida bilo ko ko je druge nacionalnosti odpeva tu himnu!!! A ima mnogo nacionalnih manjina kojima ama baš smisla nema da je pevaju jer nisu srbi!!!!

  7. i sta mi kao smo ateisti da neidemo prvi dan u skolu.boze pravde…. bog izmisljena rec

  8. A cekaj vama komunistima nije smetalo komunisticko ispranje mozga po skolama,njihove pesme i sletovi, a sada pustaju deci himni i odmah se bunite ahhhahah,pa cekaj zar nije to malo licemerno. I sad deca idu da gledaju oruzje u Kragujevcu i bunite se a to postoji od 2010 ahhahah.

  9. Kad je svirala sirena svake godine u casu kad je umro drug Tito svi smo kao deca ustajali i mirno davali pocast. Moj drugar je jednom poceo da se smeska i gurka drugog, dobio je takvu samarcinu od uciteljice da je mene zabolelo.Zasto bas ovo sada pricam? Pa… blize se takva vremena… Da li je to dobro ili ne, … ne znam, ali bolje je uciti decu pravoj istoriji, boriti se za prava dece, besplatnim udzbenicima, toleranciji, humanosti prema zivotinjama, svesti o realnoj ekologiji. Jer ako se to propusti posle himne ce ionako slusati Cecu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.