Kako je izgledao prvi dan vanrednog stanja u Beogradu?

U apotekama i drogerijama i dalje nema ništa od dezinfekcionih sredstava

Ostavite komentar


  1. Na Zelenom Vencu , kontrolori BUS plusa , u grupama po pet , sa rukavicama, ali bez zastitnih maski…pojacano kontrolisu karte…?!!

  2. Lrvi dan dobri policajac apeluje i moli szare i penuionere da budu u izolsciji a loš policajac po istima osipa paljbu jer uhrožavaju medicinsko osoblje (ako se razbole).Oba policajca i svi iz ekipe najavljuju (u futuru) pomoc starima po kućama, iznošenje smeća, donošenje lekova i hrane, šetanje psa. Samo da se dogovore ko će to da radi i organizuje. A dotle? Nemam paranoju ali neka mi neko objasni kako da istovremeno šetam na svežem vazduhu jer je to bila prvobitna preporuka kao prevencija od zarate da šetam bar 30 minuta radi dobre cirkulacije po preporukama kardiologa i gasgroenterologa da sprečim moždani i srčani udar ili zavezivanje creva zbog kile i da sedim u jzolacini da ne da ne dobinem grip i kaznu od 1200 evra jer cu time ugroziti lekare i drugo osoblje. Bojim se da će penzioneri opet biti krivi za sve, iako se na nisam smucala po belom svetu i kojekakvim sajmovima i unela grip u Srbiju pa mene do ri pklicajac nine zvao da pits kako sam nigi da o tom razgovoru obaveštava cenj i publikum. Niti će isti biti prozvan jer je optreretio zdravstvene radnime i koštao nads. Mislim da ću morati posle svega malo do psihijatra ovo je za mene ipak previše.

    1. Maske i rukavice ne pomazu… Jedi a zastita je zatvaranje svih objekta i potpuna zabrana izlaska.. A sto, se tice prvog dana bilo je i ljudi i penzionera kao i svakog drugog…teretana u kojoj idem radi najjnormalnije

  3. Cik da vidimo ko ce da kazni penzionera? To bi se odmah odrazilo na izborima.

  4. Veoma se neprijatno osećam kad vidim vojne patrole sa oružjem na ulici, kao da je neka domaća okupacija. Da li se to oni oružjem suprostavljaju virusu? Strašno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.