Kako je izgledao vatromet za doček Nove godine u Beogradu? (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. I sta je sa kintom za zastitu zivotinja? Otisla u petarde za seljake da se dive selu na vodi.

  2. Evidentno je šta i kako ovi rade. Samo je pitanje dokle će ovaj narod to samo konstatovati i zatim, dalje ćutati. Ovo je čisto iživljavanje, bahatost i prevara građana Beograda.

  3. Fantastično je bilo, svetski kao u Sidneju ili Dubajiu. Beograd je najspektakularniji grad u regionu od Istanbula do Beča.

  4. Zasto ovo? Postoji i vatromet bez ovog odvratnog zvuka! Sta je sa zastitom zivotinja??? Cemu ovo???

  5. money, money…grupe ABA- retro, za dobro raspolozenje u toku praznika.
    Praznih dzepova ili loseg raspolozenja, zbog cega toliko pljuvanja i potcenjivanje svega.
    Potrebno je zaraditi dobre pare da se udje u to selo.Srbija nije propala ako ima toliko imucnih.Posto nije sve u novcu i luksuzu, umesto zlobe i nezadovoljstva za promenu pokazimo onu topliju stranu, ponasajmo se ljudski, to bar nista ne kosta.

  6. Lepo je rečeno da neće biti vatrometa na dočeku ispred skupštine odnosto trga ove godine i pare planirane za taj vatromet će biti uplaćene zoohigije i za azil za pse a vatrimet na Savskoj promenadi je najavljen i bio je fenomenalan

  7. Mora da je tesko imati toliki nivo mrznje u sebi kao u slucaju ostala tri komentatora.

  8. Beogradjani zašto niste izašli i čuvali kutije ? e sad uživajte uz Naprdne habadahije

  9. Srećna decenija i po krađe, ucena, zastrašivanja, prebijanja i ubijanja neistomišljenika. Uspešna amputacija duha Beograda, ustanovljenih vrednosti stvaranih milenijumima i uvođenja prostakluka, korupcije, primitivizma i provincijalizma u najviše državne institucije. Čestitam na razaranju srpskog sela, obesmišljavanju akademskih, kulturnih i umetničkih normi, javnom žigosanju i proterivanju intelektualno nepodobnih u zamenu za lojalne Pink i Happy regrute sa dna Potemkinovog kazana. Kapa dole za sprovođenje najveće građanske podele srpskog i jugoslovenskih naroda posle WW2, obesmišljavanju kulturnih i verskih tradicija različitosti i prava na opredeljenje. Da, istorija će vas zapamtiti, ali ne onako kako vi to vidite. Za posejano seme mržnje biće nam potrebne decenije kolektivnog društvenog terapijskog isceljenja.

  10. To se vama ucinilo da je bilo vatrometa. Sapic je obecao da ga nece biti, a Sapic i njegov SNS nikada ne lazu.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 7

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.