Kako je Karadžić postao „arhitekta“ genocida i rata u Bosni

*Biserko: Autor nam pokazuje Karadžićevu tranziciju od potpunog odsustva nacionanog osećaja do žestokog zagovornika stvaranja etnički čiste Srbije * Stjepanović: Iz ove knjige i sudske dokumentacije jasno se vidi da je rat planiran, vođen i da u njemu ništa nije slučajno
Predstavljena knjiga o Radovanu Karadžiću istoričara Roberta J. Donije sinoć u CZKD

Ostavite komentar


  1. Hm,hmm..o, Rasi,sa Romanije,nemam dobro misljenje,on je " kadar stici i uteci i na strasnom mestu postojati", onoliko,koliko mu drzavne i drustvene okolnosti to omogucavaju".Njegova supruga jednom rece " svi su se otimali,za Radovana,on zna da pravi pare"…Plavsicka je rekla " planirao je da sebe,proglasi za kralja".." Pustanje,nevidjenih ludaka,manijaka,zlocinaca,Zutih osa,obavljenomje po odobrenju Radovana"… Narodni heroj " pokajnik",ne zbog rucnog rada u Blajburgu,nego ideologije,novog doba,je na srudiju B,objasnio sve Roganovicu. Bio sm dolje u kninu,ponudio sam secda pomognem,ideja je,da se osnuje knezevina Knin,knezevina Banja Luka, a Srbija, videcemo,sta cecda uradi sumadija, verovatno monarhija. Da,bi,uzeo svako svoje," djeneralstab" je,ocistio JNA.urucio je prekomande,po novom VES, po mestu rodjenja,pa izvolte u kolima. Odstampan je pamflet,udruzenja starosedelaca Sbije u 1.200.000 primeraka,sa tekstom,da bi im orden urucioi i Pavelic i Tudjman,svaki po jedan. Vidljivo je,da je planiran i "rat u ratu", osnivac,udruzenja,istom Roganovicu kaze..Srbija mora da ima,30.000 naoruzanih ljudi,da ako nas neko napadne,skocecda nas odbrani", na pitanje,ko cebto da nas naoadne,uslediomje "““zagonetannosmeh".Pojacane su " sportske aktivnosti"““, organizovanje delija,,uvezbavanje kik boxera,svuda neki Arkan,Palma…taljigas,kako ga je nazvao novinar Brkic. Pink,pratilac,pretrpan sa starletama " Mata Hari"" i gostujucim,saljivim politicarima.

  2. Ako je rat dugo pripreman,da li to znači i da je "Jogurt" revolucija dugo i pažljivo pripremana?

  3. Treba pročiteti, biografiju i CV Roberta J. Donia, pa će te shvatiti ko je on. Saradnik CIA, uvaženi propagandista stejt departmenta, čovek koji kreira politiku podrivanja suverenih država, svrgavanja vlada koje nisu po volji SAD.

  4. Још један памфлет против Срба, пун лажи а аплаудирају исти они који су аплаудирали агресији НАТО 1999. године. Ни прва лаж ни последња увреда, али све смо их преживели.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.