Kako je uvedena veronauka u škole: Šta je tada rekao patrijarh Pavle, a šta Zoran Đinđić

Ostavite komentar


  1. Nije jasna poruka/poenta ovog clanka. Inace, podrzavam inicijativu za sekularnu drzavu, veroispovest je licna stvar svakog od nas.

  2. Веронауку увести као главни и обавезни предмет. Законом озваничити да Црква и држава заједно раде на свим релевантним питањима очувања државе и народа.

  3. To je bila jedna od najštetnijih odluka demokratske vlasti posle 2000. godine. Srbija je sekularna drzava i veronauci nije mesto u školama već u crkvi!!

  4. Прошао је Прајд сада ударимо по СПЦ, као у Црној Гори, по налогу.

  5. Ko im predaje veronauku bolje da je ukinu.Mi nismo imali veronauku u školi,i šta nam fali.Iz kuće sve ide zato danas deca komunista idu u crkvu da budu vidjeni.Ništa ne treba nametati deci.

  6. Nastavnik u jednoj učionici predaje fiziku, a ovaj u učionici pored to osporava…super, nastavnike fizičkog će na mestu direktora škola zameniti monasi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.