Kako je Vučić proterivao ljude iz Zemuna jer su Hrvati – fotografija iz 1997. godine objavljena na Tviteru

Ostavite komentar

 1. Baš lepo, vidi ti ace prvoborca ko bi reko , ma to mora da je fotomontaža a ko mu smešta il je neša il je dijana…

 2. Ko je Aleksandar Vučić znaju skoro svi – međutim, neke to nije sprečilo da uzastopno i uporno glasaju za njega. To više govori o njima, kao narodu, nego o njemu kao nacionalisti.

 3. Preterujete, čovek ne drži parolu, ona je u 3. redu. Jedini prestup je kratak rukav i kravata, ne ide.

 4. Imali smo vremena i prava 3 aprila a sta smo uradili,produzili agoniju zbog tupih i glupih ljudi

 5. O mnogim kriminalnim radnjama Vucica pise se godinama,ali ove pojedinosti o pljacki stana porodice Barbalic su veliki blamaz naseg predsednika.Ocekujemo njegovo uobicajeno javljanje.

 6. A sta su radili tek komsijama.I sad jos oni traze neku pravdu
  Ali ptedsednik jedne dtzave Srbije jos i sad javmo po novinama zigose hrvate kao ustase.

 7. @orasanka „baš me briga za porodicu Barbalić, biće to su neki stručnjaci, kad sopstveni stan ne umeju da sačuvaju ha,ha,ha, baš sam smešan“ – kraj uobičajenog javljanja.

 8. Srbi, kada će te se dozvati pameti? Kada ćete shvatiti da je sps, radikali i sns NEPRIJATELJI Srbije! Ako ne želite DOBRO sebi, mislite onda na SVOJE POTOMKE!!!

 9. Aleksandar Vučić nije moj predsednik i nikada neće biti!
  Doćiće dan kada će se obeležavati njegov pad i pad njegove bratije kao državni praznik dan slobode.

 10. Kako vidim Vučić se tereti za jednu porodicu,jedan stan…A šta je sa Srbima iz Hrvatske???

 11. A vi kao iznenadjeni. Kao niste znali da je on takav? Ili se mozda popravio? Mladalacko ludilo? Ma dajte molim vas, on je garant stabilnosti i mira.

 12. Oduševljen sam vašim fontom, nekakav genijalac je izmislio novo slovo „ć“ ! A kako se to izgovara?

 13. Šta vredi kad i danas više miliona Srba na čelu sa Vučićem misli treba oterati manjine.

 14. Ne lupajte gluposti po komentarima.Koga su to Srbi isterali posle ratova 90tih .Pojedinacni slucajevi ,a kako su Srbi prosli od komsija zna se.

 15. Ovakvih priča sam ja imala prilike čuti od mojih beogratskih i novosadskih kolega ( doduše , nakon 3-4 koktela) i mislila sam da pretjeruju ( priznajem da sam slab poznavatelj srpskih političara ) , ali vidim ja da oni znaju i više i gorih stvari nego što sam bila spremna akceptirati. Šteta za jednu državu koja ima pametne i čestite mlade ljude …., barem ja takve poznajem.

Ostavite komentar

Društvo

Miljković u nastavku suđenja: "Bez tela nema ubistva" 9

Miljković u nastavku suđenja: „Bez tela nema ubistva“

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici. Optuženi Marko Miljković u svom uvodnom izlaganju rekao je da "bez tela nema ubistva".

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.