Kako novobeogradski blokovi ostaju bez zelenila zbog investitorskog urbanizma?

Ostavite komentar

  1. Veliko postovanje, svaka cast za ovakav clanak. Tema je od velike vaznosti, kako za drzavu, za grad, jos vise za arhitekte tj.za sva arh.udruzenja. Oglasite se! Da li vas jos ima?! Hvala g.Simicu na odbrani ovog grada. To se zove patriotizam!

  2. Ja bih da sam u gradu ali da sam u šumi. Pa ako bi mogle sve zgrade da se sruše, osim moje, moliću fino.

  3. @Grandiozni Grandoje neobrazovanje, nekultura i prizemnost su uvek jak argument. Probajte da pročitate tekst, možda bi vam pomoglo pri pisanju komentara.
    Niko ne pominje rušenje. Pominje se izgradnja sa višim procentom zelenih površina. To doprinosi višem kvalitetu i života i rada u tim novim zgradama. Tek tada mogu da se vode kao „luksuzne“ i „moderne“.
    Ovo sada je novokomponovani šabanizam, koji samo ljudi sa duboko usađenim prazilukom mogu da popuše kao nešto najbolje. Vidim, vama se to novo baš dopada…

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

30. i 31. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.