Kako se u javnosti pre 20 godina pisalo o vezi Čedomira Jovanovića sa Zemunskim klanom?

Arhiva Danasa: Izdanja od 19. do 25. juna 2003. godine

Ostavite komentar


  1. da neko i pocepanih patika za ovako kratko vreme ovoliko se obogati???
    ko je to išao u zatvor kod „zemunaca“, zašto je brže bolje srušena
    zgrada u Šilerovoj, i zašto su ubijeni Dušan Spasojevič i njegov pajtos? Mrtva usta ne govore! Oni su bili locirani, opkoljeni, i šta’ zar nije se moglo sačekati, da im ponestane hrane, vode, da im prorade živci i mozak, kojem treba spavanje? Ne ubili su ih, da ne bi govorili1 JBG, sad će da govori Belivukova ekipa, kao i inspektori, iz policije, koji su otkrili Jovanjicu. Vuče vuče …kad me umeš da letiš, kao papagaj.

  2. Dobro je ovo podsećanje da se ljudi spreme na ekscese, pobune raznobojnih beretki, i kriminalnu reakciju kad padne sadasnja garnitura s vlasti…koja je trostruko gora nego ona 90ih

  3. Satanizacija Jovanovica ne prestaje ni dan danas, nakon sto je i totalno proteran iz politike. Ko je pisao? Udbasko-rusofilski mediji, tj. svi srpski mediji? Zasto nam napokon posle 20 godina, ne pokazete cuvene Cedine snimke iz Silerove? Danas kada je i vrapcima jasno u kakvu se rusku guberniju izrodila ova drzava, vidi se kolika je praznina nastala zato sto nema politicara slicnih Jovanovicu.

  4. Pitajte Koštunjavog, tog lažnog legalistu. Da nije bilo njega, Đinđić bi danas bio živ!

  5. Pretpostavljam da se sa ovakvim tekstovima, svetite onoj pravoj gradjanskoj Srbiji, zato sto niste uspeli da im prodate pricu, da su u pozadini ubistva Premijera, pipci najveceg legaliste nasih naroda i narodnosti.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.