Kako smo svaki dan Danas nosili na odobrenje kod cenzora Vučića

Povodom 25. rođendana objavljujemo izvode iz knjige "Danas uprkos njima: Prvih hiljadu dana" prvog glavnog urednika i jednog od osnivača Grujice Spasovića

Ostavite komentar


  1. I taj se danas prodaje za demokratu i evropejca.
    Loš ćovek bio, loš čovek ostao.

  2. Pa vama je odlicno sad pod vucicem onda, ne morate da gledate tenis

  3. Жао ми је, али ја имам осећање да то још увек радите, тај вучић је до сада вероватно донео више штете Србији него турска окупација.

  4. Znači, još jedna u nizu laži koju pišete…Znam da nećete objaviti komentar…ali to nije ni bitno….Samo nastavite da lažete….

  5. А шта се променило у односу јуче- данас…ништа исти и даље раде што су и онда радили…

  6. E Srbijo doslo je vreme da dignes glas! Na proslim izborima koje smo vec zaboravili nista se nije desilo pa cak ni posle toliko vremena nisu ispostovani zakoni da se ustolici nova skupastina i vlada! Bezvlascu vise nema kraja ni konca!

  7. Kakvih komentara majko moja… Da li je moguce da ima toliko nazadnih i destruktivnih likova? I da li je moguce da se neveruje u ovu pricu. 100% tacno, covek( Vucic) je taman taj profil.

  8. Ubrzo će se samoskinuti s vlasti.Sačekajmo par meseci i inflaciju preko 50%.Niti Srbija ima državnika ni sposobnu vladu koja ne ume ništa osim korupcije.Isto mislim dan ema ni opozicije.Potrebno je totalno resetovanje jer pad ove vlade je neminovan.
    Živi bili pa videli jer ovo besomučno zaduživanje i vlada bez ikakvog koncepta razvoja dovodi do smene iste.Možda i pre Nove godine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.