Kako su vršački penzioneri postali žrtve pravne zavrzlame koja ih košta preko 1.000 evra

Ostavite komentar


  1. Poznat mi je taj problem, kao sto mi je poznato da 90 odsto tih penzionera glasa bas za onu vlast koja im je to uradila. Mozda zvuci surovo, ali ti su penzioneri sami sebi to uradili.

  2. Tako rade za sve.Tužio sam državu pre 7 godina i dobio na sudu.Sada to ne važi,nego moram da vratim dobijeni novac sa kamatom.O svemu odlučuje jedan čovek.

  3. „Drage bake i deke“, kako vole da nas nazivaju, krajnje je vreme da i mi izađemo na ulicu. Bezobrazluku i otimačini nikad kraja, penzionerima se i dalje u izvršnom postupku odbijaju 2/3 od penzije.Važno je da nam dele penzionerske kartice i luksuzne informatore.Sram ih bilo sve od reda u ovoj otimačini.

  4. Ne slažem se sa prethodnim komentarima. Državni vrh ne treba da se pljuje zbog nekolicine korumpiranih ljudi koji su ovo odradili.

Ostavite komentar


Društvo

Gde i kada nas očekuje kiša danas? 10

Gde i kada nas očekuje kiša danas?

U većini Srbije danas kiša i kratkotrajni pljuskovi, osim na severu gde će biti suvo sa dužim sunčanim periodima, uz najvišu dnevnu temperatura neće preći 22. podeljak, prenosi Radio-televizija Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.