Kamere Televizije Šabac zabeležile fizički nasrtaj sa političkom pozadinom

Napadnut student i njegova majka

Ostavite komentar


  1. Gospodine Erakoviću, da li Vi smatrate da se građani Srbije zakopčavaju otpozadi? Verujem da je Vama, kao jedinom pravom NOVINARU u Šspcu, jasno da je ovo režirana predstava kao alibi za izgubljene izbore. Kako je moguće da samo tv Šabac ima kameru na birsčkom mestu gde joj nije mesto.

    1. To je sigurnosna kamera na ulazu u zgradu. Nije poenta u izborima već u brutalnolnosti, i da su građani nezaštićeni od kriminalac dok policija ne radi svoj posao.

    2. Gospodine Dragan Šabac da li Vi smatrate da se ne prepoznaju naručeni komentari??? Mislim stvarno. Batinaši su postali stvarnost od 2012. godine, a kao neko ko je svedok takvih „akcija“ sadašnje vlasti, mogu reći: ne treba oprostiti i ni slučajno zaboraviti. Svakome ko se na takav način dokazivao vlasti ili za to bio plaćen (ne znam šta je gore), treba suditi po ubrzanom postupku uz maksimalne kazne i bez mogućnosti pomilovanja.

  2. Sta je bilo sad Evropo ? Sa kime sad „vase srce kuca“ gospodjo Angela Merkel, kako ste izjavili za belöoruske demonstrante ? Ovo nasilje niko od vas ne vidi ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.