Kandić: Priznanje genocida uslov za EU

Ostavite komentar


  1. Sve vise je prisutan pritisak na Srbiju da sama prizna i KiM i genocid u Srebrnici i ko zna sta jos, zarad ustupaka za prijem u EU, sto je licemerno prema Srbiji i za nju ne prihvatljivo .

    1. Па, стварно, ако престанемо да се лажемо остаћемо без „нашег идентитета“…

  2. Niko nije kriv osim Srba. Pomozite gospođo Kandić NATO paktu USA i EU i njhovim štićenicima da operu svoje krvave ruke. Zaradite tu bogatu platu!

  3. Prošlo je 20 godina od ratova, a mi se još nismo suočili sa istinom, kao što su Nemci uradili 45. Jedini uslov Srbiji da udje u EU treba da bude otvaranje dosijea DB, sve ostalo će doći samo po sebi, čim to bude ispunjeno.

    1. Све ће бити у реду када сви признају истину. Моја тетка се обесила јер није могла живети са сећањем на злочине Орића које је лично видела. Истину на светлост историје, али сви. Зашто неко мисли да то важи само за Србе? Њих је дозвољено убијати?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.