Kandić: Sramota što državne institucije nisu reagovale na naše izbacivanje sa Šešeljeve promocije

Ostavite komentar


  1. Verovatno je gospodja Kandic ocekivala da Vojislav Seselj, kao i vecina Srba u ovoj drzavi, a i sire, iznose njene „istine“ o svemu sto se desavalo na ovim prostorima poslednjih tridesetak godina? Da iznese „cinjenice“ na osnovu sudskih presuda suda za koji je ona radila i koji je placao njene usluge oko „vrbovanja i brifocvanja svedoka“.

  2. Ne razumem zašto se ovim spodobama – Šešelju i nataši daje ovoliki prostor u medijima. Oboje je pregazilo vreme i sad se samo koprcaju u glibu koji su godinama pravili…

  3. Sramota je što Vi, gospodjo Kandić, ne reagujete na objavljivanje podataka u Velikoj Britaniji o Srebrenici, iz kojih se jasno vidi da nije bilo genocida, ili bar da nešto takvo nije ni planirano. Mogli bi ste bar da se izvinete za mnogobrojne laži koje ste izneli po ovom pitanju- i ne samo Vi.

    1. Ostalo u Srbiji i nesto normalno- misleceg naroda. U svetu je izaslo vec poprilican broj tekstova kojima se razotkrivaju poluge unistavanja Jugoslavije i srbofobije koja je nastala nakon toga upravo zbog nevidjene kampanje Zapada i ovakvih njenih marioneta u srcu Srbije.

  4. Gospođo Kandić, da ste normalno došli na promociju niko Vas ne bi dirao. Ovako ste s bulumentom kavgadžija i bukača u gomili koja je vikala pokušali da nasilno prelinete promociju knjige. Uzgred, ni na Vaše slupove i događaje Vi ne dozvoljavate prisustvo onih koji drugačije misle.

  5. Kao zenu treba je zastititi , ali ona je personifikacija zla . Eto joj Pristina i Srebrenica , tamo ce dobiti pravu paznju i ljubav

  6. Pa ko vas ne bi izbacio? Ja krivim institucije sto postojite i sto imate državljanstvo ove zemlje….

  7. Zar je moguće da Šešelj i ova Kandićka imaju ovoliki mediski prostor nezna se ko je više štete naneo Srpskome narodu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.