Karić: Dolazim u maju u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Поред толиких криминалаца на свим нивоима власти и у свим областима друштвеног живота, један Карић мање-више…

  2. Karić je u direktnom uključenju u program TV Pink putem skajpa poručio da nema nameru da tuži državu, navodeći da tadašnjoj vlasti, koja je pokrenula proces protiv njega, nije odgovaralo da se on pojavi pred sudom jer im je, tvrdi, politički zasmetao kao lider Pokreta snaga Srbije." E, pa gdine Karicu da analiziramo Vasu recenicu: Prvo ne mozete da tuzite vlast, jer postupak niste DOBILI, vec je doslo da zastarevanja. Drugo, ako se niste bojali izlaska pred sud, zasto ste POBEGLI (za Vama jos vazi poternica)? A trece, pominjanjem "bivse" vlasti jasno ste OBJASNILI da se MOZETE vratiti zato sto sada vise POLITICKI ne smetate! Zato je postupak i doveden do zastare.

  3. Ovaj Pećki,,patriJota je na EU LISTI SA SVIH OSTALIH 24,,TEMA, A NE NA LISTI KOJU SU MU,,NAMESTILI,,OVDAŠNJI POLITIČKI PROTIVNICI,,I ,,DEKARIČ I ,,DINASTIJA,,MU, TO ODLIČNO ..SLU
    UČAJNO,,BAŠ SADA KORISTE,Nagomilaše se Opet Svi koji su nas,,usrečili,, ,,slavnih,,90,tih IM i bizmisovski,,berićetnih,, Im da Nas,podsete,, kako su nas branili,,,hranili, a za,,dobro,,nacije, tradicije,, i i,,oslobađali,,, dase stari ratnici,,nepostide,, ,,junake WW1 ,koje su,nasledili.,,,SAMO postoji jedan značajan grob na vrhu Kajmakčalana koji se nemože,,proklamacijom,, ovakvih,,pobenika,izbrisati ,k,o njihov,,minuli rad,,.,Čujte Srbi,,pročitajte BAR dr Rajsove poruke za sopstveno dobro,, da nenestanete pod naletom,,,patriJota,, sadašnjeg ,,konceptualnog,,doba.Opet k,o posle 90 tih. A ,,BARJAKTARI,,SVI NA,,PROZIVCI,, ČILI ORNI I,, OTEŽALI,, OD,,ZANATA,, koji jedino znaju ,Zavadi pa vladaj..

  4. Prošla su vremana kada su takozvani politički moćnici optuživali uspešne u Srbiji iz lične zavisti-pakosti.
    Oduzimali su im skoro sve, što su izgradili-stvorili, na primer, Bogoljubu Kariću: Mobtel, BK televiziju, Astra banku, ostavili na hiljade radnika bez posla, a Bogoljubu su pripisali najgore epitete.
    Srbija sa takvim političarima nije mogla da napreduje na nijednom planu.
    Sada je neko drugo vreme, zato se svi potrudimo da vratimo uspešne u Srbiju.
    Dobro došli!

  5. Ako vec iz Moskve dolazi Bogi Karic ne bi lose bilo da sa sobom povede i "damu sa cvetom u kosi" drugaricu Miru Markovic. Karic bi mogao biti predsednik Srbije a drugarica Markovic premijer. Razlika se ne bi ni osetila u odnosu na sadasnje
    "umivene radikale" iz SNS-a koji trenutno "pokrivaju" ova radna mesta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.