Karikatura vlasti

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. „Ali on u stvari nije ni u kakvoj opasnosti jer ga čuvaju službe koje su učestvovale u ubistvu Đinđića koje mogu da i dalje rade ono što su radile za vreme Miloševića. To je pogubno za Srbiju.“ E da bi to po njima „večno trajalo“ treba ukloniti sve misleće građane sve intelektualce (ne brkati u intelektalce brojne lažnjake sega-mega-pink doktore i tsl) ali ne onako kako je to uradio PolPot da svi to vide, nego onako ispod žita, kao šatro imamo nauku, fakultete, kulturu, a ustvari polako sva ta radna mesta polako popunjavaju svojim sega-mega-pink kadrovima…. svi misleđi građani su za njih „izdajnici“ pa ih teraju u emigraciju, mnogi su u penziji (kao ovi ugledni karikaturisti) a mnogi su i pomrli (nelečeni, gurnuti na marginu društva)… Dok narod shvati da oni već 30 g sprovode politiku PolPot u „rukavicama“ biće kasno Srbija je već sada ostade bez intelektualaca (već ih je zanemarljiv broj) … pa će zato svaki letnji pljusak bii bibliski potop, vozovi će i dalje iskakati iz šina… samo je pitanje dana kada će se desiti neka veća ekološka katastrofa….

  2. Neizmerno se zahvaljujem gospodinu Koraksicu i gospodinu Petričiću , na snazi njihovog duha, pameti., hrabrosti , normalnosti , bez kojih bi mi ostali intelektualci i oni koji nisu izgubili snagu volje i razuma u suprotstavljanju Vučićevoj bednoj. lažljivoj, lopovskoj i još

    stosta ,STO čini ovu vlast ,
    apsolutnu sramotu naše države Srbije.

  3. Kod koga su ovo nasi karikaturalni elitisti otisli na kanape? Kod jednog ******* (iz od srba ociscenih krajeva) i koji iz srpskih unutrasnjih stvari ne da ne vadi nos nego tu pljucka kao u zubarsku pljuvaonicu, sve zarko verujuci u konacno skapavanje srpske krave za sva vremena.

    1. Evo i je jedne iz unutrašnjosti, krezube, neobaveštene koja je uz Vučića! Preživeh ja mnoge predsednike, od Tita do Vučića. Koliko sam volela, zatim plakala za Titom, isto toliko poštujem i cenim rad, zalaganje i sve što čini za Srbiju. Svi oni posle Tita, a pre Vučića, lepo se obogatiše, zemlju opustošiše, narod pootpustaše. . Sad bi opet do kasice. Narod neka odluči!

      1. Hahaha, dobro da su izmislili kompjuter, da ne sikces kroz ta usta krezuba. A nije ni lose sto si zavrsila 4 razreda osnovne. Nije lose, eto vidis.

    2. Gospođo, nije kanaPe, već kanaBe. Vrsta sofe… Drugo, o čemu pišete, i zašto, kada ne razumete?! Pročitajte rečenicu u Njegoševom „Lažnom caru Šćepanu malom“ gde kaže, za ljude poput vas, „viđi huke glupoga naroda“.

  4. Tuzno je ovo citati, braco bivsa. Vec 80ih smo uvideli, gde i kojim putem idete, nazalost. Bas mi vas je zao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.