Kesić: Čudiš se ako se najmoćnijim ljudima omakne da kažu istinu

Ostavite komentar


  1. Dobro je da postoji bar jedna ovakva emisija na nacionalnoj frekvenciji. Zato se ne dajte skinuti. Odlicni ste. Sto je situacija u drustvu gora, vi sve bolji. Valjda bi bilo bolje da je obrnuto.

  2. Svaka cast ovim ljudima iz ekipe „24 minuta“. Nisam iz Srbije, nego iz susjedstva, ali vec neko vrijeme zivim u inostranstvu i do skoro pojma nisam imao sta se desava u Srbiji. Tek kad sam poceo gledati ovu emisiju, skuzio sam neke stvari, a pomogla mi je i da bolje kriticki analiziram politicka zbivanja u mojoj zemlji. Nazalost, imam ovdje u stanu jednog zadrtog LDP-ovca, koji ne propusta ni jednu priliku da okarakterise Vucica kao pro-eropskog i pro-zapadnog politicara, a Danas i N1 kao pro-ruske medije (!?). Dakle, i oni nekad najliberalniji su pali na SNS propagandu. Izuzev par ljudi i medija poput Kesica ili Danas. Zapitace se neko zasto mene interesuje sta se desava u Srbiji, ali ja sam svjestan da ove nase drzavice funkcionisu po sistemu spojenih posuda. Podrzavanjem bilo kakvih lijevih opcija u Srbiji, podrzavam te iste i u svojoj zemlji. Svako dobro i puno srece i uspjeha!

  3. Ko zna zašto je sve ovo dobro !?! Maske su, pre ili kasnije, morale da padnu. Pitomci, kursisti, i stipendisti tzv. visoke bezbjednosne kulture kojima je naloženo da se bave poslovima iz domena javnog informisanja tako su se izofirali, jer u oficijelnim medijima nije ostao skoro niko ko nema sličnu pozadinu i zadatak da glumi novinara.

  4. Da, Vučić nesme da progovori istinu!? E to se neće desiti. Pa onog’ arapskog predsednika streljaju samo zbog kršenja Ustava. Šta li bi mi trenali da uradimo Vučiću!? On stalno krši Ustav, predao Kosovo u Briselu, opljačkao i rasprodao Srbiju, laže non stop. Uz sve to on jedino bezbedan u Srbiji. Čudo!. More mante se:“Vrag je odneo šalu“. Zar ne vidite da nam ovaj sunovrat zatire Srbiju???
    P.Sajdžo 2019.

  5. Pa što gledaš Sarapu i Marića, crni Kesiću? Ja sam bot, a ne gledam ih. Ako neko uporedi Kesićeve emisije sa početka serijala i sada i videće na koju stranu je povukao. Jasno je da je jako teško napraviti svaki put duhovitu emisiju, ali je problem što kad nestane ideja svi pređu na vređanje. Nije Kesić baš kao Ivanović, ali mu sve više liči, a ovaj intervju je daleko od lake zabave, bljutav je.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.