Kesić: Kritikovali bismo i neku drugu vlast (VIDEO)

Ekipa emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” u gostima kod Draže Petrovića na štandu Danasa

Ostavite komentar


  1. Tebi je to posao, i radi ga, problem je kod ljudi kojima nije posao. Zapravo, tragajući za manama Lidera, oni u svakom postupku prepoznaju sebe, kritikom to i dokazuju.

  2. Mislim da je nacin na koji Kesic kritikuje aktuelnu vlast dosta pregrub i podrugljiv, mogao bi to ciniti i na lepsi nacin, ali to je njegov izbor slobodnog iskazivanja misljenja.

  3. Iako sam pristalica trenutne vlasti i Aleksandra Vucica, OBOZAVAM Kesicev humor. Fenomenalan je.

    edjutim, onaj ko sebe (ili ko se predstavlja kao satiricar) naziva satiricarem morao bi da kritikuje i opoziciju kada ima osnova za to. Kada kazem opoziciju ne mislim samo na Seselja i Cedu (jednom Jeremica) vec i Jankovica.

    Ima i on(Jankovic) svoje ispade, ali Kesic jednostavno ne moze da prevali to preko usta i zato on nije satiricar vec… hm, subjektivan covek sa dobrim humorom.

  4. Ohrabrenje za ovaj napaceni narod je jučerašnji gost emisije 24 Minura , a to je Novinar V.B.
    Znači da je AVAV došao kraj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.