Kina šalje Srbiji još 500.000 doza vakcine protiv korona virusa

Ostavite komentar


  1. Kina se pokazala kao jedan od nasih najvecih prijatelja, a 500000 novih doza vakcina koje ce nasi gradjani primiti od njih spasice isto toliko zivota i drasticno pobosljati epidemiolosku situaciju u nasoj zemlji!

      1. Sa preko 2,5 miliona nabavljenih vakcina, to je 1,25 miliona spasenih zivota.
        Malena Srbija….

        1. Jesi siguran da su spaseni?
          A zašto kinezi ne vakcinišu ljude u Pekingu nego ih zatvaraju a?
          Da nismo mi možda oni pacovi na kojima testiraju vakcinu , jer znamo da ta vakcina nije prošla treću fazu testiranja!?
          P.S Objavite ovo ako smete…

          1. Kao prvo, bravo za Danas sro je „smela“ objaviti ovako „nezgodan“ komentar!“
            Kao drugo, nijedna vakcina nije do kraja prošla trecu fazu. Ruska je najbliza ali ni ona jos nije. Zbog pandemije je odluceno da se u ovoj fazi odobri vakcinacija dostupnim vakcinama.“
            Ovo je proverena informacija od geneticara koji radi i za SAD.

  2. Ovim postupkom Kina je pokazala koliko postuje i ceni Vucica, a samim tim i koliko njega poznaju, jer im je jasno da je to sada jedina stvar koja moze da ga obraduje. Da nabavi vakcine za svoje gradjane.

  3. Vakcine su sredstvo kojim konačno možemo da stanemo koroni na rep. Ali, i pored toga, treba da budemo pažljivi. A kada se ima u vidu složenost dokumentacije i transporta vakcina, čini mi se da je to što će vakcine stići na Vučićev rođendan slučajnost.

  4. Moj prijateljski savet ne primajte to smeće.Jel kupujete lek bez uputstva ?Svi novo zaraženi su primilibtu vakcinu.Danas objavljeno da je u EU primećene lažne vakcine u vrednistibod 600 milona evra.

    1. Ne siri defetizam i ne dizi paniku.
      Slucajno mi je prijateljica dr spec genetičar. Ona mi je preporucila Sinofarm ili Sputnikk V ako nema prve.
      Drzava verovatno nabavlja lazne vakcine, jer zeli sto vise zarazenih i mrtvih.
      Jesi li ti u vinklu?

        1. Inzeresantno, Vucic poklanja susedima ili fajzer ili sputnjik, a kinesku ne. Mozda je ipak kineska eksperiment?

        2. Čudan komentar! Da ih nemamo opet bi bilo Vučić je kriv, a sad pošto ne manjkaju ni to ne valja! Teško je narodu ugoditi!

    2. Upravo tako. Nazalost svedok sam oboljevanja od korone posle kineske vakcene sa tezom klinickom slikom kod starijih osoba. Postoje i smrtni ishodi. Nemam reci da opisem taj uzas.

      1. Lepo piše da treba bar druga doza da se sačeka i onda još dve tri nedelje da se stvori zaštita. Vi trolujete ovde i namerno provokujete.

  5. Koliko sam mogo da primetim kod mene na poslu kolege su primile bas ovu vakcinu. Nisu imali nus pojava. Zdravstvo Kine je otislo milju dalje u odnosu na celi svet.

    1. Da iole imaš inteligencije znao bi kako se pravi bilo koji antivirus, antiotrov… Kad ne znaš šta ćeš da kažeš, ćuti!

  6. Nadam se što skoranjem ozdravljenje zaraženih a i vakcinacijama koje će da spreče nova zaraženja

  7. Čudan smo mi narod! Kad imamo mogućnost izbora ne valja, valjda jer nam je vakcine obezbedio Vučić, a opet da ih nema opet bi paljba bila po njemu! Pa ajde da se odlučimo, jel je dobra kolektivna imunizacija ili ne, ali manite priču o Vučiću!

    1. Cudni smo, nista sto radimo ne moze da nas zadovolji: ni kada lazemo, ni kada napadamo druge, ni kada pljujemo svoje, ni kada Vucko pohara zemlju , ni kada nabavlja fejk-vakcine… sta mi uopste zelimo ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.