Kisić Tepavčević: Krizni štab ne donosi mere, već ih preporučuje

Ostavite komentar


  1. Gradjani su vama i vasim kolegama Kriznog staba kroz upuceni zahtev , koje je potpisalo je preko 2500 ljudi od sruke pokazali da NE ZELE nikakve vase preporuke. .
    Svakodnevne brojke novozarazenih i umrlih u Srbiji su najbolji pokazatelji vasih uspesnih preporuka pocevsi od perioda odrzavanja Prlamantarnih izboara.Tu ste svoju struku zamanili za politiku i bili ste briljantni u tome. A sada ADIO.

  2. I ja sam preporucila komsinici da se neko vreme distanciramo,jer imam koronu sa obostranom upalom pluca. Jel’tako i oni preporucuju.

  3. Pa kad vase (kriznog staba) preporuke ostanu „mrtvo slovo na papiru“, vi, mirne savesti, nastavljate da isporucujete nove i, isto tako bez imalo grize savesti, i dalje sedite u doticnom stabu! Podsetio bih Vas, gospodjo Kisic Tepavcevic, na postojanje – casne – institucije „podnosenja ostavke“…

  4. Kisic Tepavcevic da objasni svoju ulogu, jer uopste nije u Kriznom stabu plus da konacno prestanu da zavaravaju javnost i da se kriju iza Kriznog staba koji ima samo 8 doktora od 40 clanova.

    Odluke donose politicari, a za posledice podmecu doktore. Sramno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.