Kisić Tepavčević: Nije tačno da Medicinski fakultet traži od studenata kovid propusnice

Ostavite komentar


  1. Otkud tebi pravo da govoris u ime Medicinskog fakulteta u Bg. Misi ni dekan ni prodekan. Samoljubiva reklamerko

  2. A što nije tačno? Kakvi su to budući lekari ako ne veruju u medicinu? Tamo ne bi smeo niko da priviri a da nije vakcinisan. I protiv korone i gripa i hepatitisa i ostalog…

  3. Deco,nije vas bilo 50 na protestu.To znaci da je mnogo fine i bogate dece vakcinisano da bi se letovalo po egzoticnim destinacijama.Medicinski fakultet nije ono sto je nekada bio.Sada je mozda najkorumpiraniji fakultet u svetu.Ko ce nas leciti?Ono malo studenata sto zalegnu i uce i trude se.Ali za njih nece biti mesta.Zapamtite ovo.

  4. Zar na tom vasem Beogradskom medicinskom fakultetu nema predmeta poput imunologije I mikrobiologije? Pitanje koje je vredno pomenuti obzirom na stav pojedinih kolega koji na tom fakultetu studiraju, a pristralice su teorija zavera. Izgleda da je ugled ovog fakulteta nesto sto se provlaci samo kroz pricu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.