Kisić Tepavčević: Nošenje maski spasava živote

Ostavite komentar


  1. Dr. Darija se nije dobro pokazala u prognozama do sada , pa nema razloga ni danas da joj se veruje.

  2. Bombastične izjave od bombastične spikerke. Ono procenat virusa koji vam neko dune u lice je manji za one viruse koji ostanu na delovima maske na obrazima i bradi.

  3. Које маске, ДРДАРИЈА? Које? Јесу ли маске и оно што шију по кућама од старих гаћа?

    1. Gospodine Željko, ako smatrate da je nošenje maski bespredmetno, odnosno da maske koje vidjamo svakodnevno ne štite, možete da kupite i nosite one vojne gas maske. ne će Vas sigurno bolje zaštititi od ovih koje pravimo od „starih gača“.Ne postoji apsolutna zaštita od virusa osim pod „staklenim zvonom“ i to bi trebali da znaju svi koji su završili osnovnu školu. Gospodja Kisić je toga, siguran sam, svesna ali, svesna je i da ove tekstilne maske koje nosimo mogu da spreče i pomognu u borbi protiv korona virusa. Drugo nam ništa ne preostaje do pronalaska vkcine. Pitam se, zašto ljudi imaju, unapred zauzet, negativistički stav prema ovoj ženi?

  4. Posle svega sto se izdesavalo ne mogu da verujem ni kriznom stabu pa ni Dr Kisic Tepavcevic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.