Kisić Tepavčević: Prelomni trenutak kada treba poštovati mere

Ostavite komentar


  1. Za redakciju Danasa: Da li stvarno mislite da ikoga iole normalnog više zanima šta preporučuje krizni štab, a posebno ova besmislena žena?

    1. Danas vesić poziva na kupanje na Tašmajdan, pa se pitam da li uopšte ima virusa kod nas u zemlji?

    2. Pa dobro, imaju li ovi na vlasti srama i stida davati ovakve izjave, nakon „pobede“ od pre par meseci?

  2. Da li postoji zemaljska ili nebeska sila da skloni ove pojavne oblike sa velike scene.

    1. Strucnjakinja laprda li laprda, uprkos padu sopstvenog rajtinga…? Igra ulogu do kraja, i verovatno nocu lista recnik manje poznatih izraza i reci , kako bi fascinirala i iznervirala tzv. javnost…

  3. Ma nosite se više i vi i ova boleština. Svakim danom je sve više nezaposlenih bez ikakvih prihoda i sve više i više ljudi dobija otkaze.

  4. Postoje situacije u zivotu kada se izgubi poverenje u autoritet. Lazirani su podaci o brojevima obolelih i umrlih, da bi bila sto veca izlaznost i pobeda SNS. To je svima ocigledno koji zele da to da vide. Ova zena je od doktorke postala starleta i to u veoma kratkom periodu. Posledica je da Srbija ima ogroman problem sa pandemijom koji se najbolje pokazuje primerom da Srbi ne mogu skoro nigde da putuju. Ako bi se promenio Krizni Stab, a u pozadini Vucic i njegovi konrolisu sve poteze, podatke i PR nista fundamentalno se nece promeniti. Sta je izlaz? Vakcina. Do tada nema nista. Ali lazi ostaju.

    1. Ona nije zamenica, vec sestra, i to ne medicinska, nego sestra Bojana Kisica, koji je milone evra dobio od Vlade za sumnjive poslove. Povezani su kao crijeva!

  5. Meni nije jasno kako je ova gospođa završila medicinu!? A da ne pričamo o doktoratu. Doduše, na osnovu naziva teme njenog doktorata vidi se da je to najobičnija vodica za ispiranje usta.

  6. Koleginice, samo mi objasnite jedno: da li je nošenje maski pogubo za onog ko je bosi!? Radi se o sledećem_ako je neko samo malo zaražen koronom, deo tih virusa će izbacivati napolje kroz respiratorne organe, i ozdraviće. Ako stavi masku na nos i usta, svi ti virusi će biti blokirani i vraćani nazad u organizam, i čovek će se sigurno razboleti!!! Prema tome maska je štetna! Ako se držimo drugog pravila i držimo rastojanje od 2 metra, i nismo u kontaktu ni sa jednom drugom osobom duže od 15 min., onda smo sigurni!

  7. Da li ima neko normalan ko veruje ovoj ženi bilo šta? Kako je nije sramota da se pojavljuje u javnosti? Srećom, tu je daljinski upravljač pa rešim taj problem.

  8. Dokle bre više prelomni trenuci i ključne nedelje? Umorni smo od vašeg bulažnjenja. Niko od vas ništa ne zna, samo ste to dokazali stopostotno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.