Kladovo: Počelajavna rasprava o nacrtu opštinskog budžeta za 2023. godinu 1Foto: Opština Kladovo

Kladovljani svoje predloge, primedbe i sugestije na nacrt Odluke o budžetu opštine Kladovo za 2023. godinu. mogu da daju do 31. oktobra, kada se završava javna rasprava o ovom dokumentu. Nacrt opštinskog budžeta za iduću godinu dostupan je na oglasnoj table opštine i internet portalu lokalne samouprave.

Opštinsko veće Kladovo pozvalo je sva zainteresovana pravna i fizička lica u opštini Kladovo da se uključe u javnu raspravu o nacrtu Odluke o budžetu opštine Kladovo za 2023. godinu.

Predloge, primedbe i sugestije učesnici javne rasprave i drugi zainteresovani subjekti mogu u pisanoj formi da dostave pisarnici opštine Kladovo ili rukovodiocu Odeljenja za budžet i finansije, kao i elektronskom poštom.

Javna rasprava o nacrtu Odluke o budžetu opštine Kladovo za 2023. godinu sprovodi traje do 31.oktobra ove godine i poslednjeg dana javne rasprave biće održan javni skup u sali za sastanke Opštinske uprave Kladovo.

Nacrt opštinskog budžeta za iduću godinu, koji je planiran na 871,9 miliona dinara, dostupan je na oglasnoj table opštine i internet portalu lokalne samouprave.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari