Kladovo: Prikupljena sredstva za porodicu kojoj je potrebna pomoć 1Novogodišnji bazar Kladovo/Foto: TOO Kladovo

Humanitarnoj akciji “Od srca srcu” koju su zajednički realizovali Turistička organizacija opštine Kladovo i Kancelarija za mlade odazvali su se brojni Kladovljani, a prikupljena sredstva biće prosleđena porodici kojoj je pomoć potrebna.

U okviru tradicionalne manifestacije “Kladovo, opština otvorenog srca” koja je u toku, organizovana je humanitarna akcija “Od srca, srcu”.

Akciju u saradnji sa lokalnom samoupravom, zajedno su organizovali Turistička organizacija opštine Kladovo i Kancelarija za mlade.

Iako planirana kao jednodnevna, zbog interesovanja akcija je produžena na dva dana tokom kojih su se na postavljenim štandovima prodavali slatki proizvodi, a u humanitarnu akciju uključila su se i dva lokalna kafića, saznaje Danas u opštinskoj Turističkoj organizaciji.

– Tokom akcije prikupljeno je više od 46.000 dinara i možemo da kažemo da je akcija uspela i da su Kladovljani još jednom pokazali solidarnost i humanost. U dogovoru sa Centrom za socijalni rad, odabrana je porodica kojoj su preko potrebna novčana sredstva kako bi sebi obezbedila osnovne uslove za život – rekla nam je direktorka TOO Kladovo Aleksandra Vasiljević .

Inače, manifestacija “Kladovo, opština otvorenog srca” traje do 9. januara naredne godine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari