Klizimo u autokratiju, institucije ne funkcionišu

Mario Reljanović, profesor radnog prava na Pravnom fakultetu Univerziteta Union

Ostavite komentar


  1. Uz duzno postovanje Reljanovicu, zasto Vi niste zauzeli stav i pokusali da promenite to o cemu govorite. Najlakse je kritikovati a ne pokusati sem recima resiti probleme o kojima ovde govorite. Sem teoretisanjem nicim niste doprineli.

  2. Profesore kako institucije ne funkcionisu …a savamala …a zemun polje …a jucerasnja parada …/

  3. To dualno obrazovanje vec dve godine Vucic predstavlja kao sopstveni genijalni izum, da to niko zivi pre njega nije smislio, a pre par dana, slucajno, na RTCG-u videh kako Narodna Skupstina Republike Crne Gore raspravlja o necemu u vezi sa tim. Oni su to vec uveli. Dakle, to nije nikakva genijalna njegova zamisao nego direktiva "odozgo" za sve balkanske "vilajete".

  4. Reljanović preteruje sa takvim neistinitim izjavama i konotacijama. To što on nije angažovan u partijskoj i političkoj sferi je njegov problem i zato ne treba da javno iskaljuje ljubomoru na uspeh, marljivost i postignuta velika dela političara.

  5. Profesore Reljanovicu, molim Vas da cesce pisete. Motivisite kolege da i oni pisu. Normalni ljudi su, kao i obrazovani, vrsta koja u Vucicevoj Srbiji rapidno izumire. Zanemarite botovske komentare. Citaniji ste i imate vec podrsku nego sto se to na prvi pogled cini. Samo tako nastavite… Neke ce ljide vrlo brzo biti sramota sto su podrzavali ovaj rezim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.