Bivši direktor Turističke organizacije Zrenjanin Milan Milošev, osumnjičen za učešće u finansijskim zloupotrebama u gradu, pušten je iz pritvora, rekao je juče njegov advokat Dragan Bukvić. Milošev je uhapšen 1. oktobra sa gradonačelnikom Zrenjanina Goranom Kneževićem i još nekoliko gradskih funkcionera.

Advokat je kazao da je Miloševu omogućeno da se brani sa slobode jer u njegovom slučaju nije bilo proširenja istrage, a da je do sada zadržan u pritvoru kako ne bi uticao na svedoke i prikrio dokaze.

Protiv Kneževića, predsednika gradskog odbora DS-a Bratislava Tomića i načelnika za finansije Zrenjanina Davida Dimkića proširena je istraga većtreći put, rekao je juče advokat osumnjičenih Vićentije Darijević. Prema njegovim rečima, predmet proširenja istrage je navodni pokušaj okrivljenih da kupe asfaltnu bazu za grad Zrenjanin. Vićentijevićje dodao da pritvor Kneževiću, Tomiću i Dimkiću ističe 31. decembra, ali da novo proširenje istrage podrazumeva i saslušanje još osam svedoka, pa je realno očekivati da će pritvor biti produžen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari