Ko je Goran Bojović, direktor sa snimka zlostavljanja: Optuživan za mobing, zapaljen mu automobil, a primio i orden od Vučića

Ostavite komentar


  1. Такви добијају одликовања,и Италијан што тражи бомбардовање Србије доби одликовање.

  2. Ovo je neka namestaljka, Boja je kulturan i obrazovan momak, nzm sta bi moglo da ga ovako izbaci iz takta..

  3. Koliko god se trudio ne mogu da smislim kvalifikovaniju osobu za dotični orden

  4. Ovaj je postavljan tva puta godisnje na diroktorske pozicije. Vise ima direktorskih pozicija nego godina radnog staza.

  5. Ovo je strasno. „Tužilaštvo izdalo nalog za privodjenje“ tužilaštvo moze da izda nalog za dovođenje hapšenje.. privođenje odnosno pritvor moze izreći samo sud rešenjem. Koji nalog, koje izdavanje. Ako već hoćete da pišete ovakve tekstove uzmite malo da pročitate nesto u vezi prava i krivice jer je ovo strasno

  6. Čovek je deo krimi ganga,isputajte kao istrazivački novinari,koje su sve dilove uz njegovu pomoć,saradnju provodili Udovičić,te državni sekretari uz njega,brzo stizete do jos jednog Sinise Jasnića(već pritvaran a trenutno opet u istragama)!!!

  7. Ovo je dokaz kako se zloupotrbi događaj koji se zbio pitaj boga kada za ratosiljanje nepoželjne osobe!
    Nije valjda da se to desilo ovih dana na 37•C, obučeni su kao da je -10•C!
    Čin je za osudu ali pitanje, zašto se je čekalo do sada?

  8. Ovaj je dno dna. Treba ga pritvoriti i osuditi za primer drugim nasilnicima. Kakav siledzija nad zenama. Bruka i sramota

  9. Klasični siledžija.Takvi uspevali.Vučića dižu u nebesa,a u stvarnosti nikogovići.A Vanja se previše druži sa takvim ološem.Da nije i on iza maske dobrog i ljubaznog čoveka,u stvari sasvim drugačiji čovek.Ima već previše afera iza sebe.

  10. Kakav gazda takve i sluge.Dobio orden…pa naravno takvi dobiju orden, ali od koga. Odradio je svoje. Sada ne treba ni Vanji ni gazdi. Sada su pustili snimak za koji oni već dugo znaju. Ali na to mesto će postaviti drugog još poslušnijeg . I tako u krug. Blago nama, zlatno doba.

  11. To je demokratija iz koje uzimaju samo što im odgovara. Prednosti demokratije ne žele da prihvate.

  12. Toliko funkcija, a jedan covek. Crpe novac iz ovog napacenog naroda na sve strane. Gad u zatvor odmah.

  13. Iz prilozene biografije- namazan svim bojama, nema farbarske firme u kojoj nije radio

  14. Nemojte ljudi pa na licu mu se vidi da je posten,garantovano ima par stanova blizu nekih Pošta.
    Naravno postenim radom zaradjenih bez trunke politike

  15. Uvek sam se pitao kakvi su to direktori, poput ovog siledzije, koji iz uspesne funkcije u privatnom sektoru, prelaze na rad u drzavnu firmu? Tu nesto ozbiljno smrdi i mirise na korupciju.

  16. Vidim pojavljijes se sa istim komentarom u vise tekstov u vezi direktora siledzije sa – „fin i obrazova“. Kako te nije sramota botino jedna, jel mislis da smo u obdanistu?

  17. Mene je kolega davio na radnom mestu a zatim unapred je a ja ostala bez posla, i ako svi znaju da nisam kriva a ćute iz straha za svoje radno mesto. Imam i posledicu zbog istog. Gde je istina i pravda ?

  18. Nameštaljka i to se vidi po ponašanju ovih rijaliti damama u prostoriji.Mislim da je planirano da udari ovu što naliće na njega. Snima se,svedoke imam,tužiću te,dobijam lovu i postajem poznata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.