Ko je Stefan Nevistić pobednik crvenog plemena Survivor 2022. godine?

Ostavite komentar


  1. 15 000€ je mala nagrada za silan trud i toliko dana teških uslova, gladovanja… sve ispod 50 000 € za svakog pobednika je smešno. U onoj glupoj Zadruzi nagrade su mnogo veće, a uslovi ne mogu da se porede.

  2. Nagrada bedna za ovoliki trud i uslove. Važno je da ološi nose veliki novac Pozdrav za pobednike.

  3. Svaka cast Stefanu!Zasluzeno je pobedio.Borio se do poslednje kapi znoja.Nevena je takodje zasluzeno pobedila.Mada je nagrada mogla biti malo veca…ipak,nije ni ovako lose.Svaka cast pobednicima!!!

  4. Zeljko dobija pare iz budzeta moze da daje nagrade I 100.000 Evra baz ga briga.
    Daje nase pare!!!

  5. Ko kaze da su u Survivoru teži uslovi nego u Zadruzi? Nema tog sunca ili gladovanja koje ne bih trpela samo da ne moram da boravim svaki dan u prostoriji sa tim polusvetom

  6. Znali su oni kolika je nagrada za pobedu a svake nedjelje su imali odredjen honorar. Treba imati zeludac i provesti sa ovim zivim bicima u zadrugama…

  7. U Zadruzi je psihički 100 puta teže, tako da tih 15 soma je dovoljno.

  8. Nagradni fond je za danasnje vreme i vise nego zalostan.Sramota za produkciju.pobednica farme one mislim da 50 dobija tuga

  9. STEFI,BRAVO! NAVIJALA SAM ZA TEBE. MILINA JE BILA GLEDATI TE I SLUSATI. MOMAK BEZ ZLA, SUJETE,MRZNJE. PRAVI POBEDNIK.

  10. Takodje cestitam Neveni. Pobedila je zasluzeno. Odakle joj onolika snaga i brzina? I Goran da je pobedio bilo bi ispravno. Sve vreme je bio vrh.

  11. Zasluženo prvi Pobjedili dva egoistični manipulatora Milicu i Gorana

  12. Svaka čast Stefanu i Neveni (CARICI) ! A nagrada je.stvarno mizerija, kroz šta su sve prošli, a u odnosu na druge rijalitije, koji su ruglo i leglo poroka, zla, nasilja i sveg najgoreg što postoji …

  13. Cestitke Stefanu I Neveni.Svaka cast ,brzi ,vesti ,neiskvareni ,ALI NAGRADA SRAMOTA

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.