Ko je sve potpisao peticiju podrške GUP-u i „Novom Sadu na vodi“?

Ostavite komentar


  1. Sistemska pljacka, pranje novca, korupcija, uništavanje prirode se nastavlja! Pozdrav za Vučića i vrh SNS-a

  2. Videla žaba da se konji kuju…
    Ali polako ničija nije gorela do veka!

  3. Video sam pre neki dan peticiju koja je PROTIV GUP-a i razmišljam „glupo da ja potpisujem koji ne živim u Novom Sadu, neka stanovnici tog grada odlučuju o njegovom izgledu i funkcionalnosti“, kad evo peticije SNS-a koji skuplja podršku neke šake jada širom Balkanskog poluostrva.

  4. Kakvo je to nakaradno poimanje razvoja!!! Pobogu pa Novi Sad je dimenziono projektovan da bude varoš i samo neko ko ima „prigradski kompleks“ ovaj grad vidi kao milionski megapolis!!! Novosađani, nema predaje!

  5. i nemanja osećaja da je Dunav medjunarodna reka, da je beogradizacija i novosadizacija kraj Srbije, a ovi pohlepni samo u glavi vrte zaradu po kvadrati, šta zna “ investitor” šta je opšte dobro!
    Most treba uzvodno iza futoga, ovako se stvara usko grlo šta reći a tek urbanisti koji su to “ osmislili” treba da izgube licence.

  6. И,колико их набројасте да нису из НовогСада?

  7. Opet politizacija. Iz Novog Sada sam i nije mi jasno zašto je neko protiv razvoja grada? Šta fali Novom Sadu na vodi? Mostu?

  8. Zivim u blizini tog smrada od Šodroša I rugla od brodogradilišta koje je trebalo izmestiti pre 40godina Šodroš je mulj iblato preko pola metra leglo bolesti i komaraca dočekaće moja deca i unuci valjda dan da se to ruglo uredi i naselje depresija sa otvorenom kanalezacijov konačno civilizuje

  9. Apsurd doveden do savrsenstva,sta vi koji tamo zivite znate sta je za vas dobro ,valjda ja iz Bijeljine bolje vidim i znam

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.