Ko krije istinu o masakru u „Pandi“?

Danas se navršava 21 godina od ubistva srpskih mladića u kafiću u Peći, ubice i nalogodavci i dalje na slobodi, porodice ostavljene bez odgovora

Ostavite komentar


  1. To što je AV izgovorio je javna pretnja delovima službe da znaju šta može da im se desi ako budu neposlušni. Nikad se neće saznati istina.

  2. Ko krije istinu o zverskom ubistvu profesora Basica na korzou u Pristini pred ocima stotine svedoka, ko krije ubice dece koja su se kupala na Bistrici, ko krije ubice onih zetelaca na njivi, ko krije ubice koje su podmestile bombu pod autobus „Nis Ekspres“, ko krije zlocince koji su se bavili vadjenjem unutrasnjih organa od zarobljenih Srba, ko krije ubice Olivera Ivanovica, ko krije zlocince za hiljade i hiljade pojedinih zlocina na teritoriji Kosova i Metohije, ko krije istinu o masovnim silovanjima, koje albanski multietnicari sprovode nad zenama srpske nacionalnosti, TAJ KRIJE ISTINU I O MASAKRU U „PANDI“.

  3. Samo Srbi, svojim infantilnim i nedotupnim izjavama i istrcavanjima u javnost, trazeci istinu o zlocinima nad svojim sunarodnicima, uspevaju da tu istinu „zavedu“ u neverovatne lavirinte i istinu yauvek „zakopaju“. Naravno, neki to rade namerno radeci u „korist“ ovoga naroda, sakriveni ispod imena neke od bezbrojnih NVO, neki to rade pod vec poznatom srpskom mrznjom prema politickom neistomisljeniku, komsiji ili, iz, nama dobro poznatog, inata. Mislim da i predsednik Vucic, nije odoleo toj nasoj infantilnosti vec se u momentu, kada je imao osecaj da treba da kaze nesto „vazno i frapantno“, nalupetao i izneo neverovatnu pretpostavku, koju ce najlakse prihvatiti srpski plebs pritisnut svojim teskim zivotom i materijalnom bedom. Setimo se samo kako su pojedinci „izletali pred rudu“ kada je u pitanju ubistvo Olivera Ivanovica?! Nikada ubice nece biti pronadjene jer mi to ne zelimo. Nama je vaznije da tom tragedijom mozemo do beskraja da manipulisemo i njome mlatimo po glavama onih koje mrzimo?! Albanci samo treba da slede nasu umobolnost, ne treba nista da izmisljaju i da rade..

  4. jos uvek vlada srbijom udba i ubice,,,,kako mogu da zivi ti ljudi sto su ovako nesto uradili,,,,,,,,,a narod cuti,,ko ovce,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.