Ko od javnih ličnosti podržava Evroprajd, a ko je protiv?

Ostavite komentar


  1. Tako je Stevane.Podrska uvek.
    Ivo Andric je rekao da najvise mrze one ljude koji su odbili da mrze druge ljude.Mrzitelji govore samo o sebi ne o vama.

  2. uticala je na tebe da ostavis komentar o njoj, a za tebe niko ne zna ni da postojis

  3. Toliko pisete o tom Evroprajdu,kao da je to jedino bitno u zivotu svih nas! Preterujete ! Dosta vise! Neka se setaju po Evropi koliko hoce- ovde je odlozena i tacka! Nije vazno ni ko ih podrzava a ko ne! Odluka je doneta i mora da se poštuje!

  4. Oni koji u ucesnicima prajda vide ono sto im je u dusi a nemaju hrabrost to ni sebi a ksmoli drugome da prizndju pa su ljubomorni na ljude kojintu hrabrost imaju bar tog dana protiv su prajda

  5. Zašto mora da se šeta ,vozi bajs ili trči po ulicama ,zašto ne u prirodu ,na adu,košutnjak,ušće ako baš mora u Bg da se radi sve.

  6. Samo nam je još ovo falilo… Jeza, i od podržavalaca i od protivnika. Ko nas je kleo, nije gubio vreme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.