Ko su srpski Nju ejdž četnici?

Ostavite komentar


  1. Ovo je opis kukavera i jadnika koji se drze copora i tako nastupaju.Obicno odradjuju sitne poslove za vlast.Takvih je smesno bojati se,ali kad dara prevrsi meru,drzite se derani.

  2. Znači sve u svemu, još jedna nacionalistička organizacija koja na internetu proganja sve koji nisu na liniji srpskog nacionalizma, samo im je naziv „kao“ neka fora izvedena od reči chat. Mnogo duhovito. Ha ha. Je li, da li ste vi čuli za poljski film The Hater? Poenta je, nije ni čudno što svi normalni beže iz te proklete avlije, koliko god godina imali. Odlaze ljudi u šestoj deceniji. I treba da odlaze. To što opisujete je potpuno bezumništvo. Šta je na tom mestu postalo društveno prihvatljivo, strašno. U stvari nije. To je pravo lice toga tu. Pa upravo je to opisao Arčibald Rajs pre 100 godina „Za većinu vaše sadašnje omladine rodoljublje se sastoji od neke vrste zavisti pune mržnje. Zavide zemljama koje su bogatije ili moćnije od njihove i tom ponižavajućem osećanju nakaradno daju ono lepo ime rodoljublje.“ Ovo sad što su uveli zabranu ulaska u neke zemlje „građanima“ srbije zbog kovida, to ne treba nikada ukidati, to je sve.

  3. Ne vidim nikakvu razliku između ovih likova i slobista iz devedesetih. Pa oni sve isto govore. Nešto zli liberalizam, zli zapad, ovo ono. U stvari ovi su gori, jer imaju veće mogućnosti da se informišu, a oni su ipak živeli u nekom blagom komunizmu. Strašno.

  4. Bedno. Wannabe pankeri koji misle da su nekakvi buntovnici, a u stvari rade sve isto što i njihovi roditelji, i na kraju će kao oni i završiti, odbačeni i prezreni od svih, motajući kablove i mrzeći sve oko sebe i sebe. Doduše, da mrze su već naučili, očigledno. Ali to je dobro, to se zove pravda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.