Koje trase javnog prevoza u Novom Sadu menja snimanje indijskog filma 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Više linija novosadskog JGSP-a večeras menja trasu, zbog snimanja indijskog filma.

Ova izmena važiće za linije 2, 7A, 7B, 8, 9, 9A, 18A i 18B, s obzirom da će Bulevar Jovana Dučića biti zatvoren u delu od raskrsnice sa Bulevarom Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića.

Linija 2 će se prema Novom naselju kretati preko Futoškog puta od raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića do Bulevara Bate Brkića, dalje nastavljajući redovnom trasom. Istu trase koristiće i u suprotnom smeru.

Autobusi na liniji 7A i 18 A će se Bulevarom Bate Brkića, od raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića, kretati Bulevarom vojvode Stepe do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića, dalje nastavljajući redovnom trasom.

Od raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića, linije 7B i 18B će se kretati Bulevarom vojvode Stepe, skretati na Bulevar Bate Brkića do Bulevara Jovana Dučića, odakle će nastavljati redovnom trasom.

U smeru sa Limana, linija 8 će sa od raskrsnice sa Hadži Ruvimovom ići preko Bulevara Evrope i Bulevara vojvode Stepe ići do Bulevara kneza Miloša, dalje nastavljajući standardnom putanjom.

Linije 9 i 9a će od raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića saobraćati preko Futoškog puta, Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučića, odakle će nastavljati redovnom trasom, a istu putanju koristiće i u suprotnom smeru.

Ove izmene biće na snazi večeras od 19 časova, do sutra u 5 časova.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari