Promena režima rada linija javnog prevoza tokom radova u Kumodraškoj 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ/DS)

Tokom izvođenja radova na priključenju objekta na vodovodnu mrežu u Kumodraškoj ulici, na delu od Vitanovačke do Ulice vojvode Đurovića, 9. novembra doći će do promena u režimu rada linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • linije 18 i 39 će u oba smera saobraćati ulicama Vojvode Stepe, Ljube Vučkovića, Dinka Tucakovića, Kumodraškom i dalje redovnom trasom,
  • linije 25 i 25P će u oba smera saobraćati ulicama Kruševačkom, Miška Jovanovića, Peka Pavlovića, Zaplanjskom, Darvinovom, Braće Jerković i dalje redovnim trasama.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija 18 i 39, u smeru ka Autokomandi, koristiće i privremeno stajalište „Darvinova 1” u Ulici Dinka Tucakovića (Zlarinska), pet metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa Ulicom Milke Grgurov (u visini kućnog broja 2a).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari