Koji su dometi sve brojnijih inicijativa za oduzimanje frekvencije TV Pinku i Hepiju?

"Vreme peticija je odavno prošlo, smatraju sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Navodi se u clanku: Peticiju za oduzimanje frekvencije Pinku je dosad potpisalo oko 200.000 ljudi. U isto vreme nastavak emitovanja Zadruge i kandidovanja za produžetak dozvole za nacionalnu frekvenciju, podržalo je skoro dva miliona ljudi. Sta vise da se kaze: Dajte masi ono sto trazi. I sto zasluzuje. I ne zavaravajte se gde zivite, sa kim zivite i cime ste okruzeni.

  2. Da, široka društvena rasprava je neophodna, ona bi mogla da razjasni i dilemu da li televizije sa nacionalnom frekvencijom mogu biti registrovane u inostranstvu, da li se smeju finansirati iz inostranstva, i da li moraju podleći svim srpskim zakonima?

  3. Gledam N1 i Novu (s), ali ne znam šta to njih kvalifikuje za nacionalnu frekvenciju. Pretvorili su stvarnost u crno-belu projekciju i zastupaju samo jednu opciju. Njihov napor da glume nezavisno novinarstvo je obično batrganje jer se iz aviona vidi da govore ono što neko od njih očekuje ili traži. Moraju oni još dobro da porade na sebi da bi se kvalifikovali za nacionalnu frekvenciju. Da smo normalna zemlja Pink ne bi ni smeo da postoji. Hepi bi se ,određenim inženjeringom, mogao upodobiti za nacionalnu frekvenciju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.