Kokan Mladenović: Verujem u pobunu

Ostavite komentar


  1. G-dine Kokane, u koju ličnu pobunu čoveka u ovoj državi?, u čoveka koji dozvoljava da za 3 000 din u svoje telo primi injekciju bilo čega, kažu „vakcina“ i na svoju odgovornost. Može i kamen u glavu da bude ta vakcina, potpisujemo na svoju saglasnost. Pitam sve šta će biti za godinu, pet, deset godina, koliko će naroda biti bolesno od „ničega“ a umirati masovno.

  2. Opet zbori jedan od velikana Lepe umetnosti ! Zašto samo oni, poneki akademik, pesnik, pevač rok benda, gde su naši vrhunski sportisti ? Srbija je i njihova zemlja, zašto ćuti Đoković, Jokić i ostali vrhunski sportisti ? Koga se oni boje, ili ćute zbog novca, kojeg kroz biznis u Srbiji i RS-skoj zarađuju !? Svojom ćutnjavom daju legitimitet i podršku Vučiću i SNS-ci, treba da ih je sramota, jer to je čist nemoral !!!

  3. Lična pobuna može da spasi ponekog pojedinca, ali ne menja tok stvari. Organizovana pobuna iliti revolucija je nešto drugo, ali to traži hrabrost, odlučnost, masovnost i dobru organizovanost. Ko to može ovde da obezbedi?

  4. Kokan je uvek bio svetionik u mraku ù kome zivimo. Verujem da jw pobuna izvesna. Pitanje je sta ce biti ta poslednja kap

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.