Kolegijum NIN-a: Lažna naslovna strana prljavi pokušaj diskreditovanja 1

Kolegijum NIN-a upozorio je da se na društvenim mrežama pojavila lažna naslovna strana novog broja tog nedeljnika s fotografijom jednog od lidera opozicije Dragana Đilasa uz naslov „Najbolji srpski glumac“.

Na lažnoj naslovnici je i fotografija lidera Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergeja Trifunovića uz naslov „Trifunović: Plačko je Đilasova životna uloga, ja sam za njega amater“.

Kolegijum NIN-a je ocenio da je pojava lažne naslovne strane „još jedan u nizu pokušaja diskreditovanja najstarijeg i najuticajnijeg nedeljnika u regionu, očigledno osmišljen u prljavoj naprednjačkoj propagandnoj mašineriji“.

„Nije teško ni pretpostaviti da je u ovu podmuklu rabotu upregnuta armija stranačkih botova koji to šire preko društvenih mreža“, ocenio je kolegijum nedeljnika NIN.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

18 reagovanja na “Kolegijum NIN-a: Lažna naslovna strana prljavi pokušaj diskreditovanja”

  1. Bolesnici iz SNS, čiji je predsednik Vučić, na sve načine pokušavaju da umanje, ublaže i relativizuju njihovu svinjariju u vezi Đilasove dece od 7 i 9 godina. Bravo, nevidjeno hrabri tupamarosi, skinuli ste pored hirurških i sve druge vaše maske. Bagra !

    • Strasne stvari iskreno plasim se njihkada cujem razglas pre neku noc u cacku najezim se

    • Jadnici i bolesnici, da li se upitate kuda i gde kad prodje ova agonija i ovladaju zakoni???

  2. To pokazuje koga se glavni AVlijaner najviše plaši, zato ih najviše napada. Đilas kao menadžer (dokazano uspešan) i Trifunović kao glas naroda (dokazani vrhunski umetnik), mogu da povedu Srbiju do preporoda. Na ljudima je da prepoznaju prave ljude i daju im podršku ili da ostanu u glibu do kraja.

  3. Neko jako dobro savetuje kmezavog psihopatu ,ovo rade da bi isprovocirali Djilasa da uradi nesto nesmotreno…
    Djilas bi trebalo da „ih iskulira“ ,ali da ne zaboravi i da se ne igra demokratije sa olosem kada sve ovo prodje…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.