Kolike su šanse da obolite od virusa korona nakon vakcinacije?

Ostavite komentar


  1. Da prekinemo sa glupostima.Epidemija raznih će uvek biti zahvaljujući ljudskom nemaru i neznanju,svakako sa porastom stanovništva i porastom potreba i loših navika.Vakcine za sve i svašta neće rješavati problem.Velike ekonomije moraju izbaciti iz upotrebe motore sa unutrašnjim sagorevanjem,mora se kontrolisati prenapucenost da bi se izbegli veliki ratovi i strogo normativi osnovne higijene svih uzrasta i grupa.

    1. Interesantno je da ne postoje bar javno dostupna istraživanja za ruske i kineske vakcine. Meni je također Interesantno da su se ljudi u Srbiji češće odlučivali na ruske i kineske vakcine od recimo onih iz BiH i NM koji su se vakcinisali u Srbiji.

  2. Znaci , da smo clanovi moje porodice i ja totalni baksuzi ! Od nas cetvoro , dvoje se zarazilo posle revakcinacije ! Nakon 34 dana . ( Sinofarm vakcina ) . Jedno se zarazilo posle prve doze Astra zeneka . Posle dvadesetak dana . I jedan clan se zarazio , koji nije primio nijednu dozu . ( Nije vakcinisan ) . Znaci , cak nas dvoje pripada grupi 1 od 1000 . I jedno pripada grupi 1 od 200 . Mi smo dakle , baksuzi nad baksuzima gospodo !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.