Koliko često bračni parovi imaju seks? (ANKETA)

Ostavite komentar


  1. U Srbiji ima seksa svakodnevno ali narod nezadovoljan i nezadovoljen. Zlatno doba a jedno slovo nam sreću kvari.

  2. Mozda cete reci da sam sovinista ali za ovo su vecim dijelom krive zene. Koliko god da se trudim pretezno dobijem isti odgovor. Pretpostavite koji.

    1. Ko je pisao anketu je mnogo ambiciozan. Fale odgovori tipa jednom mesecno, jednom u 3 meseca, jednom u 6 meseci i jednom godisnje 🙂

  3. Dokolica je kljuc uspeha u seksu. Gde vesa, sudova i pelena pretekne za sledeci dan, nema se sta tu objasnjavati. Uz to, bioloski nije dat isti intenzitet libida kod oba pola. Surovo je i avi su na gubitku. Sbako nesto zrtvuje, produkt je porodica. E sad tu i fali pitanje – koliko imate dece i da li je to uticalo na odgovore. Isto je i nezanemarljivo misljenje o sebi kod zena – da li se oseca privlacno. Nema resenja, samo objasnjenja sto je vecina na gubitku.

    1. Valjda je bitno da se i muskarac oseca privlacno? Mislis da je dovoljno samo da kaze Hocu! ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.