"Koluvijino `pamet u glavu` shvatam kao pretnju i ne osećam se prijatno": Novinar Marko Marjanović za Danas 1Foto FoNet Marko Dragoslavić

Predrag Koluvija, vlasnik imanja „Jovanjica“ i prvooptuženi za organizovanje kriminalne grupe koja je uzgajala marihuanu, sem opuštene komunikacije na Tviteru, počeo je, prema shvatanju ljudi kojima se na toj mreži obratio, i suptilno da preti. Tako je novinaru Marku Marjanoviću poručio: “Pamet u glavu”.

– Iako nije reč o otvorenoj pretnji, pravno gledano, to su suptilne poruke da pazim šta radim, jer zna se kako se komunicira o tum svetu. Ne osećam se nimalo prijatno – kaže Marjanović za Danas.

Koluvija mu je na Tviteru doslovno napisao: “Analizirajući sve što sam čuo o Vama i Vašem ocu moram priznati da ste jedno potencijalno veliko razočarenje ako se svesno petljate u nešto o čemu ništa ne znate. Neki kažu da niste znali šta radite dok ste nanosili veliku štetu vašoj stranci, tako da pamet u glavu”.

Marko Marjanović, inače sin slavnog muzičara Đorđa Marjanovića, na to mu je, citiramo, odgovorio:

“Kažete, analizirali ste mene i moga oca Đorđa?! Vi ste istraživač, psiholog, analitičar, muzički kritičar? Da li ovo da shvatim kao pretnju, gdine Vladimire Đukanoviću? Ps. Da vas ispravim samo nešto. Napisali ste, citiram, „Vašu stranku“. Ja nemam stranku, već sam član i simpatizer stranke, kao što sam i član dva pokreta. Ne razumem se uzgoj marihuane, to Vam priznajem ste u pravu. Ako je to za Vas razočaranje, hm, za moju porodicu nije”, naveo je Marjanović.

Posle toga ga je, kako Marjanović kaže za Danas, Koluvija pozvao na kafu, na koju neće da pristane.

– Ovo je sve pokazatelj u kakvoj državi živimo.Vlasnik najveće plantaže marihuane u Evropi, o kojoj pišu, ne samo ovdašnji nego i inostrani mediji, šalje suptilne poruke: ćuti ili “pamet u glavu”. Koluvija nije glup i naravno da neće da pošalje otvorenu pretnju, ali ovo je jasna poruka – kaže Marjanović.

On dodaje da, u situaciji kada su ugrožena dva inspektora koja su otkrila Jovanjicu, od kojih jedan sa naoružanjem prati dete u školu, kako drugačije da se oseća običan građanin kada dobije ovakvu poruku od osumnjičenog za teško krivično delo, nego ugroženo i nimalo prijatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari