Komemoracija povodom smrti Dušana Mitrovića sutra u CZKD 1Foto: Danas

Komemoracija povodom smrti jednog od osnivača i vlasnika i direktora lista Danas biće održana sutra (utorak 27. oktobra) u dvorištu Centra za kulturnu dekontaminaciju sa početkom u 12 časova.

Na komemorativnom skupu će se okupljenima obratiti glavni i odgovorni urednik Danasa Dragoljub Petrović, jedan od osnivača i vlasnika lista Rade Radovanović, novinarka i kolumnistkinja Snežana Čongradin, predsednik NUNS i urednik Kikindskih Željko Bodrožić i izvršni direktor i glavni i odgovorni urednik portala Danasa Bojan Cvejić.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova tog dana, komemoracija će biti premeštena u Paviljon CZKD u kojem će biti ograničen broj ljudi na 50.

Tokom trajanja komemoracije neophodno je pridržavati se zdravstvenih preporuka kao što su nošenje zaštitnih maski i održavanje fizičke distance.

Tokom trajanja komemoracije biće otvorena i Knjiga žalosti u kojoj će svi prisutni moći da se od Dušana Mitrovića oproste i pisanom rečju.

Dušan Mitrović (70), direktor Dan Grafa i jedan od osnivača i vlasnika dnevnog lista Danas, sahranjen je u četvrtak, 22. oktobra u rodnom selu Cvetke kod Kraljeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari