Komesarijat: Više od 1.000 dece migranata učilo u srpskim školama

Ostavite komentar

  1. Prosto ne mogu da verujem u ovo sto citam!!??Em ti migranti,ekonomski,ni po kom pravu ne zasluzuju zastitu drzave srbije em jos nesto kao i zale na uslove.Ako im bilo sta ne odgovara u srbije,neka se jednostavno vrate tamo odakle su i dosli.Jednostavno!Dobijaju sve dzabe a nasa deca u srbiji ciji su roditelji u losem materijalnom stanju mogu o takvim uslovima i privilegijama samo da sanjaju.Za nasu siromasnu decu,gradjani skuplaju sredstva putem sms-a a za decu migranata je sve obezbedjeno iz budzeta,koji punimo svi mi gradjani srbije!E,koje kude kude srbijo!!

  2. Umesto da se ova vest ignorise i ne vredja dostojanstvo gradjana Srbije vi ponosno isticete.Sramota!Zasto onda niste napisali koliko novaca je kostalo skolovanje tih migranata?

Ostavite komentar

Društvo

Po sistemu "idite da vidite šta je": Zašto se u Srbiji ponavljaju incidenti i da li postoji plan za ekološke akcidente? 10

Po sistemu „idite da vidite šta je“: Zašto se u Srbiji ponavljaju incidenti i da li postoji plan za ekološke akcidente?

U Zaječaru su jutros iskliznule dve vagon-cisterne sa fosfornom kiselinom, što je šesti ekološki akcident u proteklih mesec dana, vezan za iskliznuća cisterni ili curenje opasnih materija. Odgovorni i dalje ćute, ne oglašava se ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović niti Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.