Komesarijat za izbeglice: Navodi Obradovića o migrantima pokušaj da se privuče medijska pažnja

Ostavite komentar


  1. Sem uobicajene sns retorike nista pametno u ovoj izjavi nema.Sta je i kojim argumentu ovom izjavom demantovano.Sta je Bosko Obradovic pogresno rekao i gde nije u pravu?

    1. Bosko Obradovic je pogresno rekao da u Srbiji ima 614000 izbeglica. Tacna informacija je da u Srbiji ima 5638 izbeglica. Bosko Obradovic je takodje pogresno rekao da svakoga dana u Srbiju pristize alarmantan broj novih izbeglica. To je toliko pogresno da nema reci da se to opise sem cinjenice da recimo Centar za prihvat migranata u Presevu uopste ni ne radi! Znaci da li treba nekomejos dodatno objasnjavati koliki je to paradoks. I za sam kraj – nemam veze sa SNSom sem cinjenice da ih se gnusam poslednjim atomom svoga bica. Radim za medjunarodnu NVO koja se bavi pitanjima izbeglica i migranata i mogu da vam kazem da je Komesarijat za izbelice jedna od retkih institucija u Srbiji koja koliko-toliko normalno i profesionalno obavlja svoj posao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.