Filološki fakultet ponovo traži člana komisije za preispitivanje doktorata Jelene Trivan

Ostavite komentar


  1. Sve teže ćete ovakvim postupanjem ubediti javnost i gradjane da su pripadnici vlasti „izuzeti iz zakona“ jer stvarate upravo obrnuti utisak, a to je da su vama isključivo članovi vlasti meta „zakonskog“ postupanja. Niko ovde nema dilemu da su „nezavisni“ članovi komisije ustvari duboko politički opredeljene ličnosti, a svako ko je završio beogradski univerzitet jako dobro poznaje besmisleni sistem „utvrdjivanja“ plagijata po kome ne postoji niti jedan pisani rad u kome ne možete pronaći identičan redosled reči već primenjen u nekom drugom naučnom radu.

  2. Vrv da niko neće čitati al da probam da pomognem. Jedini ozb doktorat na tom faksu može biti iz psihologije. Studenti upisuju master i doktorske studije sa veoma malim prosekom i uopšte se ne poštuje da npr bude master 8.5 doktorske 9.0. Ljudi koji su imali prosek 7.0 se mogu naći na listama za doktorske studije. Žali bože onih koji uče i rade ako ostanu ovde, pa je jedini način taj da odu u inostranstvo kako bi im diplome bile jače.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.