Kompanija Ziđin najavila internu istragu zbog šutiranja inženjera

Ostavite komentar


  1. Citam i ne mogu da verujem!!

    Objasnio je da „zbog ličnih razloga“ ne razume „dovoljno dobro“ kulturološke navike u Srbiji.
    Pa gde je to kulturoloski prihvatljivo da direktor sutira radnike???
    Iz koje divljine stize ta kreatura od coveka??

  2. Nista 48 sati zadrzavanje u policiji, ne daj boze deportacija ili sl, jer sutiranje ljudi je kulturiloski problem..

  3. Samo neka me zaposle preko veze pa nek sutiraju ako mora. Mali sut, samar ili cosak, sve je za ljude, samo da kane neki dinar.Nema nista od kukanja i prenemaganja, sta ce da se promeni.

  4. Sada uzmete motke i zbog kulturoloske razlike omlatite par kineza cisto da znaju gde su I uputite javno izvinjenje porodicama u kini I

  5. To je u Kini verovatno normalno ,nije to strasno oni su nam prijatelji !? Sutiraju i nasi na gori nacin .Zamilite da je to uradio Amerikanac .

  6. Bjelogrlic samara uhapsen.
    Kinez sutira – nisra.
    Da li ce tuzilac biti smenjen.

  7. Incident na poslu, kao sto se cesto desava I desavalo.A moglo je da bude I obrnuto.A opaska: ‘E sta smo doziveli…’, nije bas mnogo umesna.Doziveli smo mi ii svakodnevno dozivljavamo da nas domaci vlastodrsci I novostvorene gazde I gote ponizavaju.

  8. Šta su digli frku, … pa taj radnik treba da je srećan što mu se veliki direktor obratio !!
    Reče Đole onomad – ‘sami smo krivi…’.

  9. Na stranu sve, ali u kojoj kulturi je sutiranje zaposlenih prihvatljivo? Ovo je zastrasujuce, doticni gospodin bi momentalno morao da Bude odstranjen iz kompanije.

  10. Mene je kolega sa psovkama da ce mi izvaditi dzigericu I sakom lice odgurnuo,slucaj zataskan,a pri tome unapredjen,ps.shvatite ljudi.zivimo u zemlji nasilje koje se nagradjuje,a za to sto sam prijavila me verovatno ceka otkaz ..nema nama pomoci mozemo kao zrtve da pisemo a to je mrtvo slovo na papiru

  11. Tako nam i treba kad nismo u stanju da upravljamo svojim resursima nego ih prepustamo drugim nacijama treba ne samo da nas sutiraju vec i bicuju a pre svega drzavne rukovodioce jer oni izazivaju sve ovo

  12. Ocekujem da predsednik izadje na televiziju i to nasilje najostrije osudi. Takodje i Aca Lukas.

  13. Sta se cudite, zar te zaboravili da u korejanskim firmama radnici morali(ju) da klece kada dodje sef? Brzo se zaboravlja, vazna je provizija iblabla ekonomski tigar?!

  14. Pa sutiranje drugog coveka je izgleda kod nas ko dobar dan…Izgleda da doticnom direktoru ne odgovara nasa sljivovica

  15. A dal bi nas drzavljanin tako prosao NR Kini da je isto uradio prema Kineskom drzavljaninu ne verujem. E moja Srbijo sta si docekala da ze stranci sutiraju u sopstvenoj zemlji.

  16. Tako je I mene ista firma otpustila zato sto me je maltretirao kinez uz pomoc republickih inspektora rada,posle godinu dana nisam jos dobio ugovor o radu. Kinezi ne placaju porez drzavi Srbiji od zarada koje primaju!!!

  17. Inženjer sam, iza mene stoji znanje i ovo ne može da mi se desi. Ali me podsetilo na početak u Srbiji, kada je tehnički direktor verbapno maltretirao nekog lika što je došao preko veze sa faxom iz Subotice a pojma nije imao o poslu i svima pravio dodatni posao svojim greškama. Sve je primao ćutke. To mi liči i ovde, naročito što je došao otac oštećenog i što je izvinjenje prihvaćeno. Pravi inženjer se ne boji za posao, uvek će naći drugi ako je stručan, a čast nema cenu. Postali smo narod bez kičme i to me rastužuje.

  18. Moracemo i mi da ucimo kineske kulturoloske navike, izmedju ostalog i sutiranje u zadnjicu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.