Kon: Crveni alarm ponovo upaljen, za desetak dana imaćemo više od 1.000 hospitalizovanih

Ostavite komentar


  1. Kakav preobražaj! Ovo je dr zbog kojeg su nas zatvarali danima a sad mere ko kako voli,pored ovoliko zaraženih predlaže? Pa bravo! Da li mi plaćamo taj krizni štab? AKO PLAĆAMO, NEK NAM VRATE PARE.

  2. Gospn Kon da je bog stvorio kavez za zivotinje LJudske vrste nikada onin nebi grizli drue ljude a vi sad recite dali sam ja normalan.

  3. opet se povampirili ravnozemljasi, strasno . tesko normalnom svetu. dok ukapiraju da je vakcina spas prodje voz . cuvajte se ljudi .

  4. A svo vreme on je placen debelo iz drzavne kase plus preko njegove firme se uvozi fajzer vakcina…

  5. Ostaće vam očuvan zdravstveni sistem , sa platom lekara od 1 500,00e i platom sestrušina od 80 000 ,očuvaćete sve . Ne sekiramo se mi za zdravstveni sistem nego za ostale koji su mnogo više izloženi kovidu jer nemaju za lekove i voće , meso ,…
    Sramota!

  6. Jul 2020 4700 hospitalizovano,Decembar 2020 10770 hospitalizovano,mart 2021 7700 hospitalizovano,omikrin 2022 januar 4500 hospitalizovano.To je bilo najviše u talasima.Ovaj talas traje mesec i po od 72 je dogurao do 500.

  7. Glupost kaze 6000 dnevno zarazeno koliko od njih je vakcinisano uvedite i taj podatak jako je bitan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.