Kon: Epidemija korona virusa nije gotova, stiže delta soj koji je pet puta zarazniji

Ostavite komentar


  1. Ovaj lik je opasan za javno zdravlje gradjana.
    Covek koji je uvek uz vlast.
    Da li je to LEKAR?
    Ne UCESTVUJE u utvrđivanju broja umrlih ,kao i direktorka Batuta,Gospodja Ministarka….more robija .nema pranja i izbegavanja ODGOVORNOSTI.

  2. U pocetku je bilo 3, 5 i 10 i vise, zato karantin, ovo isto.. zasto nema patologa iz svih opstina u stabu pa se onda sumiraju suma sumarum. Ovo mi deluje kao menadzeri koji hoce da uvale neki proizvod pa ga hvale

  3. Ne razumem šta imate protiv ovog čoveka koji jedini od početka pandemije ukazuje na to koliko je ozbiljan ovaj virus i koji se jedini zalagao za restriktivnije mere. Ne ide on uz vlast već mnogi drugi, on je stručnjak i jedini rekla bih u ovoj situaciji. A to što se on zalaže za vakcinu i restriktivne mere je kao prvo u opisu njegove struke. To što ovaj narod voli da prikosi i misli da smo nebeski narod i da za nas ne važe ista pravila i uslovi kao za druge to je naš problem. Oni kojima je neko preminuo od Covida ili ko je imao teži oblik sigurno razume o čemu ovaj čovek priča. Svaka čast Dr.Kon Vama i svim divnim požrtvovanim lekarima koji su bili u prvim borbenim redovima i spasili mnoge živote. A sramota treba da bude one koji su namerno smanjivali broj obolelih i umrlih da bi držali narod u iluziji da smo mi pobedili Covid i da na nas on manje deluje nego na ostale. Kad nam groblja budu još više puna, tada će valjda neko shvatiti..

  4. Odgovornost se trazi!
    Kada bi pravosudje radilo sve bi bilo drugacije…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.