Kon: Insistiraćemo na 10 dana zatvaranja i važenju kovid propusnica 24 sata

Ostavite komentar


  1. Donesite odluku za obaveznu vakcinaciju. Ne donosite vise takve glupe odluke koje se svode samo na ucenu. Ako je spas u vakcini, nek bude obavezna. Ceo drzavni vrh isto tako prica. U cemu je onda problem?

  2. Jos samo da nam objasni kako je to kvalifikacija „Mengele“ antisemitska. Ovo je stvarno necuveno i sa one strane razuma.

  3. Ove sto nazivaju teoreticarima zavere pogadjaju buducnost u detalj. KOje ovde budala????

  4. Makar ćutite. Ovako, kao bunite se, obećavate, a svi znamo da je sve to kobajagi. Laku noć. Perfektaan dan za banana ribe, što bi rekao Selindžer. Eto, to nam se piše.

  5. Mile iz Srbije

    Problem je što ne postoji taj zakon kojim možeš da nateraš ljude da se vakcinišu.
    Iz prakse se vidi da vakcina ne što ne štiti već vakcinisani više prenose virus od nevakcinisanih.

  6. Nećemo zatvaranje i policijske sate. Dosta je tih budalaština bilo. Ko neće da se vakciniše neka krepa. Igraju ruski rulet, a ne znaju pravila. Uhapsiti antivaksere i okriviti za letalne ishode povezane sa kovidom. Ceo svet čeka da se Sjedinjene Države trgnu iz letargije i uvedu rigorozne mere – obaveznu vakcinaciju i hapšenje i zatvaranje promotora smrti. U SAD se te mere razmatraju već nekoliko mesmeci, ali su očekivanja bila da će se to izbeći povećanom imunizacijom. Pošto je tamo ko 55-60% vakcinisanih, a broj prokuženih 10-20%, ova mera će se teško izbeći. Oni finansiraju SZO sa 80% i oni kad donesu odluku, SZO će je potvrditi, a time preneti i na sve ostale. Dr Kon ne treba da se sekira, jer oni koji njega zovu „zloglasnim doktorom“ u stvari su pobornici Mengelea. Oni su to dokazali, a ovo su samo iskrivljene teze. U današnje vreme je najlakše u duši biti fašista i nacista, a optužuvati druge da su oni ti. To je hrana današnjih nacista. Ko ne veruje neka razgovara sa takvim ljudima i neka proveri ove tvrdnje, jer ja jesam. Uvesti obaveznu vakcinaciju i završiti priču. Zabraniti nevakcinisanima izlazak iz kuće i odlazak na posao dok se ne vakcinišu. Ako neće u roku od 30 dana, uhapsiti i uručiti rešenje o zabrani rada. Ovakvo neodgovorno ponašanje antivaksera je put kojim ćemo ubrzo doći do čipovanja stanovništva, što je takođe u pripremi. Očekivalo se da će do toga doći oko 2050., ali je ova zaraza učinila da se ta mera uzme u razmatranje po urgentnom postupku. Naravno, odluku će doneti SAD.

  7. Za. Mile iz Srbije. Ako si ti lično spreman da se bocneš, slobodno.. Samo nemoj nama. da uskraćuješ prava na slobodu izbora
    Zašto ga prozivaju da je. Mengele? Pa ni on nije pitao logoraše, da li hoće da mu dozvole „medicinsko istraživanje“.

  8. Evo ga, kreće, od 22-01,pa sad (stidljivo) predlaže 24h,pa još 10dana zatvaranja za sve itd. Kao i sezonski grip i korona ako uopšte postoji,nemože nestati, ali mi ako OVI nastave sa merama, svakako možemo(zbog njih) nestati. Da li iko u Srbiji preko medija zna, da 5poslanika evropskog parlamenta, pobunilo protiv tih naci dozvola. Inace od 645 i kusur miliona gradjanaEU
    Oko 300 miliona nije vakxinisano, šta vam to govori?!

  9. Do juče svinjski grip i Novartis , sada ova kombinacija Covid-Pfizer …. S narod izgleda ima pamćenje kao zlatna ribica … Kako god , kad stignu računi za naplatu biće mrtva trka između Padinjaka i Zabele

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.